Τη «φαρέτρα» του γεμίζει ο Κλεόβουλος

 Το απαραίτητο βάθος, ώστε η ομάδα να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά τις όποιες «αναποδιές» της προκύψουν κατά τη διάρκεια της χρονιάς, προσπαθεί να δώσει στο ρόστερ του Κλεόβουλου η διοίκηση του σωματείου.

 Στις επιλογές του Δημήτρη Δογιάμα προστίθενται οι αμυντικοί μέσοι Γιάννης Κλημαντής (από τον Ορφέα) και Νεκτάριος Πέθακας (πέρσι αγωνιζόταν, λόγω σπουδών, στα τοπικά πρωταθλήματα της Θεσσαλονίκης), ενώ δεν αποκλείεται να γίνει άλλη μία μεταγραφή, εφόσον πείσει στις προπονήσεις, στις οποίες συμμετέχει, ο πρώην μεσοεπιθετικός του Φοίβου Σταύρος Μοντεσάντος.

Διήμερο ξεκούρασης

 Χωρίς φιλικό θα κυλήσει το σαββατοκύριακο για τους ποδοσφαιριστές του Κλεόβουλου. Ο Δημήτρης Δογιάμας αποφάσισε να τους παραχωρήσει διήμερο ρεπό, με την προσδοκία οι τραυματίες να αποθεραπευτούν και η πρώτη προπόνηση της εβδομάδας να τους βρει τους πάντες στο γήπεδο. Πρόβλημα αντιμετωπίζουν τις τελευταίες μέρες οι Χρυσανθής, Ναούμ και Κωστάκης. 

Ευχαριστίες στους αρωγούς

  Ο πρόεδρος και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Κλεόβουλου ευχαριστούν θερμά την Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση Πεύκων «My Pefkos», τον ηλεκτρολόγο Αντώνη Μαλωνά, το σύλλογο γυναικών Λίνδου «Λινδία Αθηνά» και τη Δημοτική Ενότητα Λινδίων, για την συμβολή τους στη μερική φωταγώγηση του γηπέδου της Λίνδου. Χάρη στην προσφορά τους τα παιδιά των ακαδημιών του συλλόγου θα έχουν τη δυνατότητα να προπονούνται χωρίς προβλήματα.