Με αναπτερωμένο ηθικό «πετάει» σήμερα η Ρόδος

Με χαλάρωμα, το οποίο θα ξεκινήσει στις 9:30 το πρωί στο βοηθητικό του Δημοτικού Σταδίου, θα ολοκληρώσει σήμερα η Ρόδος την προετοιμασία της ενόψει του αυριανού δύσκολου εκτός έδρας αγώνα με τον Ερμή Ζωνιανών.

 Στο βοηθητικό έγινε και η χθεσινή προπόνηση, με τον Σάββα Ορφανίδη να μην αντιμετωπίζει το παραμικρό πρόβλημα, ενώ στη διάθεσή του θα βρίσκεται αύριο και ο νεοαποκτηθείς Νίκος Τζιμογιάννης. Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός θα βρει την  ομάδα στην Κρήτη και αν το καταστήσουν απαραίτητο οι συνθήκες, θα χρησιμοποιηθεί, καθώς από πλευράς φυσικής κατάστασης είναι απόλυτα έτοιμος.

 Ο Ερμής Ζωνιανών ξεκίνησε τη φετινή χρονιά εντυπωσιακά, μοιράζεται την κορυφή της βαθμολογίας με τον Εργοτέλη έχοντας το απόλυτο στα τέσσερα πρώτα ματς του πρωταθλήματος και μέχρι στιγμής έχει επιβεβαιώσει πως διαθέτει ένα εξαιρετικά συμπαγές και αποτελεσματικό σύνολο. Η Ρόδος θα ταξιδέψει σήμερα στην Κρήτη με αναπτερωμένο το ηθικό από την ανάδειξη νέας διοίκησης, καθώς και την πρώτη νίκη που πέτυχε την περασμένη Δευτέρα στην έδρα της Προοδευτικής και αύριο θα αγωνιστεί χωρίς άγχος, με στόχο να παρουσιάσει μία καλή εικόνα και γιατί όχι, να επιστρέψει στη βάση της μ’ ένα θετικό αποτέλεσμα στις αποσκευές της.      

                             Το «ευχαριστώ» του Παναγιώτη Ταρατίτα
Τις ευχαριστίες του στους συνεργάτες του στις ακαδημίες, καθώς και τις ευχές του στη νέα διοίκηση, εκφράζει με επιστολή του ο πρώην γενικός γραμματέας των «ελαφιών» Παναγιώτης Ταρατίτας:

«Απερχόμενος του Δ.Σ. του ΑΣ Ρόδος αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω θερμά όλους όσους συνεργάστηκα μαζί τους. Ιδιαίτερα να ευχαριστήσω τους γονείς: Κεχαγιόγλου Γεώργιο, Ζαννέτο Στέργιο, Λιβανιού Κατερίνα, Πέρου Ειρήνη, Παντίδου Μαρία και Κοτσομύτη Δήμητρα , που ανιδιοτελώς πρόσφεραν τις υπηρεσίες τους για τη καλύτερη λειτουργία της ακαδημίας. Εύχομαι ολόψυχα στο νέο Δ.Σ. του ΑΣ Ρόδος υγεία, δύναμη και επιτυχία στους στόχους που έχει θέσει». Καλή συνέχεια στην ομάδα μας.»