Έτοιμη για το πρώτο σερβίς η Τελχινίς

Μέρα πρεμιέρας στην Α2 του βόλεϊ η σημερινή για τις γυναίκες. Η Τελχινίς στις 13.00 στο Βενετόκλειο κάνει το ντεμπούτο της σαν ομάδα σε μεγάλη Κατηγορία και οι πάντες εύχονται φυσικά να είναι καλό και πετυχημένο.
Σε αυτή την πρώτη αγωνιστική της Α2, που ξεκίνησε χθες με τέσσερα παιχνίδια, η Ροδίτικη ομάδα θα υποδεχθεί το Αιγάλεω σε μια προσπάθεια να πετύχει την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα και παράλληλα οι παίκτριες του Νίκου Τσιντομηνά, εκτός από γεύση μεγάλης Κατηγορίας να πάρουν και την κατάλληλη ψυχολογία για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Οι κοπέλες του Νίκου Τσιντομηνά, μετά από ενάμιση μήνα προπονήσεων, ανυπομονούν να αγωνισθούν μπροστά στο κοινό τους και δηλώνουν χαρούμενες που θα παίξουν  σε ένα πρωτάθλημα 20 αγωνιστικών.
Στην όλη προσπάθεια πάντως, υπάρχει κι ένα ντεζαβαντάζ που κανείς δεν θέλει να το λάβει υπ όψιν, τουλάχιστον μέχρι το πρώτο σερβίς. Δεν είναι άλλο από το γεγονός πώς η ομάδα του νησιού μας δεν έχει δώσει πολλά φιλικά παιχνίδια, με αποτέλεσμα ο βαθμός ετοιμότητας να μην είναι αυτός που πρέπει.
Παρόλα αυτά κόουτς και οι παίκτριες του θέλουν να παίξουν καλό βόλεϊ και να προσπαθήσουν να πάρουν τη νίκη, από μια ομάδα που είναι πολύ δυνατή όπως αναφέρουν οι πληροφορίες

Στόχος της  Τελχινίδας είναι η παραμονή στην κατηγορία, σ’ έναν δύσκολο όμιλο στον οποίο από τις έντεκα ομάδες που συμμετέχουν υποβιβάζονται οι τέσσερεις.
Ο αγώνας στο Βενετόκλειο θα ξεκινήσει στις 13.00 με διαιτητές τις κ.κ. Μεταξά και Γεωργάκη και είναι ο μοναδικός που διεξάγεται σήμερα για το πρωτάθλημα της Α2 των γυναικών στον 2ο υποόμιλο.

ΤΡΙΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΗ ΣΤΑΝΗ
Αναμφίβολα πρέπει να είναι ικανοποιημένες και οι δυο πλευρές σε ότι αφορά την χορηγία με τη “ΣΤΑΝΗ”, η οποία θα «φορεθεί» και φέτος για τρίτη συνεχή χρονιά.
Αναλυτικότερα η ανακοίνωση της Τελχινίδας που εκδόθηκε γι’ αυτό το σκοπό αναφέρει:

«Για μια χρονιά ακόμη τα ‘Ζαχαροπλαστεία ΣΤΑΝΗ’ στηρίζουν τη γυναικεία ομάδα βόλεϊ της Τελχινίδας.
Με το λογότυπο της γνωστής ροδίτικης εταιρείας στη φανέλα τους, οι αθλήτριες της Τελχινίδας μονοπώλησαν τα έξι τελευταία χρόνια τους τίτλους στα και πέτυχαν πολλές διακρίσεις στη Ζ΄ Περιφέρεια.

Η φετινή συνεργασία με τα Ζαχαροπλαστεία ΣΤΑΝΗ επιτεύχθηκε σε ένα κρίσιμο χρονικό σημείο για το ροδίτικο σωματείο όταν μετά την αποχώρηση του Γιώργου Μιχαλάκη από τη διοίκηση έπρεπε να αναζητηθούν νέοι χορηγοί.
Οι αθλήτριες και η διοίκηση του ΡΣΦΠ Τελχινίς ευχαριστούν την οικογένεια Σαρρή Χασάν που για 7η συνεχή χρονιά στηρίζει την προσπάθειά τους».