«Βροχή» τα γκολ και πρόκριση  του Πολυβώτη

Ανοικτό παιχνίδι και πολλά γκολ προχθές για το Κύπελλο στη Νίσυρο όπου ο Πολυβώτης επικράτησε τελικώς 4-3 του Αγίου Ισιδώρου και πήρε την πρόκριση για την επόμενη φάση.

 Μόλις στο 3’ οι γηπεδούχοι με κεφαλιά του Όλτι μπήκαν μπροστά, αλλά ο Άγιος Ισίδωρος ισοφάρισε με πλασέ του Χριστοδούλου στο 10’, για να προηγηθεί στο 15’ ύστερα από σουτ του Αργύρη Γεωργαλλή έξω από την περιοχή.

 Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν στο 35’ κατ’ αρχάς, με γκολ του Φωτεινή ύστερα από κεφαλιά, ενώ προηγήθηκαν χάρις σε πλασέ του Αδραχτά στο 40’. Μετά από πάσα του Γεωργαλλή και πλασέ του Μόσχου στο 58’ ο Ισίδωρος έφερε το παιχνίδι στα ίσια, αλλά ο Πολυβώτης με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Βασίλη Κ. Χατζηνικολάου στο 89’ έκανε το τελικό 4-3.

Και οι δύο ομάδες δεν…φοβήθηκαν το παιχνίδι, αποδίδοντας ελεύθερα ωραίο ποδόσφαιρο, γι’ αυτό όσοι βρέθηκαν χθες στο γήπεδο αποζημιώθηκαν και με το παραπάνω.
Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Αυγενικού με βοηθούς τη Βούλγαρη και το Φασουλάρη.

Πολυβώτης: Φωτιάδης, Χατζηνικολάου ΒΚ., Σφακιανός Α., Χαρτοφύλλης Ν. (63’ Ορσάρης), Καραγιάννης Α., Φωτεινής, Όλτι, Αδραχτάς, Χατζηνικολάου ΒΔ., Παπαδάκης, Κασδαγλης Π.
Άγιος Ισίδωρος: Χαλκιόπουλος, Ταμπουράς, Κουτρούλης, Δημητράκης, Αντωνόπουλος, Βονάκης, Μανής (65’ Συμιού), Διακοπαρασκευάς, Χριστοδούλου (80’ Γεωργαλλής Μ.), Γεωργαλλής Α., Κιαουρτζής (46’ Μόσχου).