Ο Διγενής σε πρόγραμμα σκάουτινγκ

Την ευκαιρία να αναδειχθούν θα έχουν οι ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές του Διγενή, καθώς ο σύλλογος εντάχθηκε στο ετήσιο πρόγραμμα σκάουτινγκ  «YEARLY SCOUTING & PERSONAL TRAINING PROGRAM».

Έτσι, οι παίκτες των τμημάτων υποδομής από τα Κοσκινού θα μπορούν να συμμετέχουν σε καμπ εκτός Ρόδου αλλά δίνεται παράλληλα η δυνατότητα και στο νησί μας να διοργανώσει τουρνουά ώστε να υπάρχει μια προεπιλογή ποδοσφαιριστών που αξίζει να συνεχίσουν.

Οι συζητήσεις με τους Μάριο Πλούμπη και   Goran Milosavljevic  έκαναν τους ανθρώπους από το σύλλογο των Κοσκινού να εκτιμήσουν το παραπάνω πρόγραμμα, και να ξεκινήσει μια γόνιμη συνεργασία για την ανάπτυξη.

Η ανακοίνωση:
«Η Διοίκηση του Α.Σ. Διγενή Κοσκινού ,γνωστοποιεί  και αυτή, την έναρξη της συνεργασίας του Συλλόγου με τον κ. Goran Milosavljevic.

Η ανταλλαγή απόψεων με τον κ. Πλούμπη Μάριο και τον κ. Milosavljevic Goran , η γνωστοποίηση και κατάθεση του ετησίου προγράμματος  "YEARLY SCOUTING & PERSONAL TRAINING PROGRAM" ,καθώς οι σκοποί και οι στόχοι του, βρήκαν σύμφωνους τον Πρόεδρο και τα μέλη  της Διοίκησης του Α.Σ. Διγενή Κοσκινού.

Η Διοίκηση  - πάντα αρωγός σε τέτοιες προσπάθειες  και με γνώμονα πάντα την ανάπτυξη  του Συλλόγου - ,ενέκρινε την έναρξη αυτής της συνεργασίας και την πραγματοποίηση του Ετήσιου αυτού Προγράμματος σε συνεργασία  πάντα με το προπονητικό Team του Συλλόγου μας.

Η προοπτική περαιτέρω ανάπτυξης των Τμημάτων Υποδομών του Α.Σ. Διγενή Κοσκινού, όπως τα Τμήματα Ακαδημιών, Εφήβων και Νέων, η πραγματοποίηση CAMP παρουσίας ξένων εν ενεργεία ποδοσφαιριστών, η δυνατότητα  πρόσκλησης ομάδων στο γήπεδο του Α.Σ.Διγενή Κοσκινού , η δυνατότητα  συμμετοχής αθλητών μας, σε CAMP στην Ευρώπη και κυρίως η διέξοδος και η προοπτική που δίνεται σε νεαρούς και ταλαντούχους ποδοσφαιριστές του  Α.Σ. Διγενή Κοσκινού και του νησιού μας γενικότερα, μέσω της επιλογής τους και  της δυνατότητας της πιθανής μεταγραφής τους σε ομάδες της Ευρώπης στο άμεσο μέλλον, είναι κάτι που μας χαροποιεί ιδιαίτερα.»