Δ. Κρεμαστινός: Η συζήτηση για την διαφθορά έχει στόχο τον αποπροσανατολισμό των πολιτών από τα πραγματικά προβλήματά τους

Το θέμα της Προ Ημερησίας Διάταξης συζήτησης για τη διαπλοκή και τη διαφθορά στο θεσμικό και πολιτικό σύστημα της χώρας απασχόλησε τη Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής στην οποία συμμετείχε και ο Ε' Αντιπρόεδρος, βουλευτής Δωδεκανήσου Δημήτρης Κρεμαστινός.

Ο Δημήτρης Κρεμαστινός εξέφρασε ευθέως την άποψή του για το θέμα της συζήτησης γιατί, όπως δήλωσε και σε δημοσιογράφους αργότερα, η σημερινή συζήτηση τους μόνους που θα ωφελήσει είναι τους εχθρούς του κοινοβουλευτισμού.

Ειδικότερα, δήλωσε: 

"Οι κατηγορίες μεταξύ των πολιτικών κομμάτων περί του ποιος είναι χειρότερος από πλευράς διαπλοκής και διαφθοράς είναι βέβαιο ότι δεν θα ωφελήσουν κανένα κόμμα. Σκοπός αυτής της συζήτησης είναι ο αποπροσανατολισμός των πολιτών από τα πραγματικά προβλήματά τους   που πηγάζουν από τη διαχείριση του 3ου Μνημονίου που επιφέρει πρόσθετες περικοπές στους μισθούς στις συντάξεις, αύξηση του ΦΠΑ, του ΕΝΦΙΑ και της φορολογίας τα οποία ουσιαστικά προκαλούν καθίζηση της οικονομίας και απομακρύνουν τελείως την ανάπτυξη."

Στη τοποθέτηση του Αντιπροέδρου Κρεμαστινού στη Διάσκεψη των Προέδρων, αναφέρθηκε η στήλη Μικροπολιτικός της εφημερίδας ΤΑ ΝΕΑ:

 

 

   Μικροπολιτικός-τa Nea - Πεμ 6-10-2016 by RodiakiNewsRoom on Scribd