Αστέρας Μασσάρων: Ψάχνει το γκολ που θα τον «λύσει»

Ως την ευκαιρία να κάνουν μία νέα αρχή στο πρωτάθλημα, «διαγράφοντας» τις τραυματικές πρώτες δύο αγωνιστικές, αντιμετωπίζουν στα Μάσσαρι το επικείμενο εντός έδρας παιχνίδι με τον ΑΕΡΑ.

 Η εικόνα της ομάδας στο σαββατιάτικο φιλικό παιχνίδι με τον Διαγόρα Βατίου (έληξε ισόπαλο χωρίς τέρματα) αποτιμήθηκε θετικά από τον προπονητή Σάββα Σταυρίδη και τους συνεργάτες του, αν και παραμένει ο προβληματισμός για την αδυναμία να μετουσιωθούν σε γκολ οι ευκαιρίες που ο Αστέρας δημιουργεί.

 Στα Μάσσαρι πιστεύουν ότι το πρόβλημα είναι περισσότερο ψυχολογικό και εκτιμούν, πως είναι θέμα χρόνου η ομάδα να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα, να ανακτήσει την αυτοπεποίθησή της και να αρχίσει να κερδίζει βαθμούς.

Η προετοιμασία ενόψει ΑΕΡΑ ξεκίνησε χθες χωρίς το παραμικρό πρόβλημα, ενώ σύντομα θα βρίσκεται στη διάθεση του Σάββα Σταυρίδη και ο Δημήτρης Διονυσακόπουλος. Ο έμπειρος αμυντικός, ο οποίος έχασε την προετοιμασία λόγω των αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεών του, κάνει εδώ και καιρό ατομικές προπονήσεις και σε λίγες μέρες θα είναι έτοιμος να μπει σε ρυθμούς ομάδας.