Καλά ξεκίνησε η εβδομάδα για τον Άρη

Με ρεπό κύλησε τελικά το σαββατοκύριακο για τους ποδοσφαιριστές του Άρη, καθώς το προγραμματισμένο για το Σάββατο φιλικό με τον Αστέρα στην Παστίδα ματαιώθηκε, λόγω των αρκετών προβλημάτων που είχε να αντιμετωπίσει ο Γιώργος Σταυριανός αλλά και του αγώνα κυπέλλου που παίχθηκε στο ίδιο γήπεδο ανάμεσα στη Δήμητρα και τον Διγενή.

 Η εβδομάδα ξεκίνησε για τους «κιτρινόμαυρους» σαφώς καλύτερα απ’ ότι άφησαν την προηγούμενη. Οι Μάρκος Μαρκόπουλος και Χρήστος Ζαρκαδούλας επανήλθαν στις προπονήσεις μετά από αρκετές μέρες απουσίας (είχαν επαγγελματικές υποχρεώσεις), ενώ σε καλή κατάσταση έδειξε να βρίσκεται και ο μέχρι πρότινος τραυματίας Κώστας Μάλλιος. Ο μόνος που απουσίασε ήταν ο Μιχάλης Τσελεπίδης, ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση.

Ο Άρης προετοιμάζεται για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ποσειδώνα και αν προβληματίζει κάτι τον Γιώργο Σταυριανό, είναι το διήμερο που ενδέχεται να περάσει η ομάδα του στην Κάρπαθο, αφού αρκετοί από τους παίκτες του εργάζονται και δεν είναι βέβαιο πως θα καταφέρουν να εξασφαλίσουν την απαιτούμενη άδεια.