Να ξεκινήσει την αντεπίθεση ετοιμάζεται ο Κολοσσός

Μεγάλη προσπάθεια πρέπει να κάνει ο Κολοσσός για να καλύψει το χαμένο έδαφος που προκάλεσε η ήττα στο Βενετόκλειο από το Ρέθυμνο. Παρότι το πρωτάθλημα μόλις ξεκίνησε, μία εντός έδρας απώλεια από αντίπαλο με ίδιο στόχο ενδέχεται ν’ αποβεί καθοριστική, κάτι που επεσήμανε και ο τεχνικός των Κρητικών λέγοντας ότι «αυτή η νίκη θα φανεί στη συνέχεια πόσο σημαντική ήταν».

Μόνο που για να καλύψει το χαμένο έδαφος η ομάδα της Ρόδου, πρέπει καταρχάς να κάνει στροφή 180 μοιρών όσον αφορά την αγωνιστική της συμπεριφορά στο παρκέ και να θυμηθεί το μπάσκετ που αποδεδειγμένα ξέρει. Γιατί ναι μεν οι Λυκογιάννης και Βασιλόπουλος είπαν ότι άλλο τα φιλικά και άλλο τα επίσημα αλλά στα φιλικά η ομάδα έπαιξε καλά κι αυτό σημαίνει ότι και καλό μπάσκετ μπορεί να αποδώσει και τον τρόπο να το κάνει ξέρει.

Κατά δεύτερον, θα πρέπει να δείξει μέσα στο γήπεδο του ΠΑΟΚ ότι δεν πήγε στη Θεσσαλονίκη για τουρισμό. Ο ΠΑΟΚ, μετά το στραπάτσο στη Λευκάδα, θέλει πιο πολύ τη νίκη το προσεχές Σάββατο άρα θα έχει την πίεση του αποτελέσματος.

Οι «θαλασσί» έχουν ξεκινήσει και στο παρελθόν με αρνητικό πρόσημο το πρωτάθλημα αλλά στην πορεία ξεπέρασαν τις προσδοκίες.