Σε τροχιά φιλικών παιχνιδιών το Ροδίων Άθλησις

Οι ετοιμασίες στο «Ροδίων Άθλησις» συνεχίζονται για τα δυο σημαντικά φιλικά προετοιμασίας που θα δώσει στην Αθήνα το προσεχές Σαββατοκύριακο.

Την πρώτη μέρα θα παίξει με τον ισχυρό και φέτος Μίλωνα και τη δεύτερη με το Μαρκόπουλο.
Αμέσως μετά το τέλος του δεύτερου φιλικού, η ομάδα του Νίκου Τρατσέλα, θα επιστρέψει στη βάση της. Από κι έπειτα, η ομάδα της πόλης της Ρόδου κατόπιν συνεννόησης, θα δώσει μέχρι τις πρώτες μέρες του Νοέμβρη που ξεκινάει το πρωτάθλημα της Α2 των Ανδρών, ακόμα ένα σετ φιλικών παιχνιδιών με τον άλλο εκπρόσωπο του νομού μας στην Α2, τις Αθλοπαιδιές Κω σε ημερομηνίες που δεν έχουν γίνει γνωστές ακόμα.

ΜΕ… ΜΕΡΣΕΝΤΕΣ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ
Στο μεταξύ δυνατούς υποστηρικτές αποκτά και η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του «Ροδίων». Η ανακοίνωση αναφέρει για τη γυναικεία ομάδα:
«Η Εταιρεία Ε.ΧΑΤΖΗΜΙΧΑΛΗΣ&ΥΙΟΙ Ο.Ε, προστίθεται στην οικογένεια του ΡΟΔΙΩΝ άθλησις, στηρίζοντας την ομάδα βόλεϊ γυναικών, την αγωνιστική περίοδο 2016-2017.
Η Ροδίτικη εταιρεία, συμβάλλει με το δικό της τρόπο στην προσπάθεια του Σωματείου μας για μια καλή πορεία τη νέα αθλητική χρονιά και παίρνει τη δική της θέση στις εμφανίσεις της ομάδας.
Η Διοίκηση του ΡΟΔΙΩΝ άθλησις, ευχαριστεί θερμά τον κύριο Χατζημιχάλη Ελευθέριο και τα υπόλοιπα μέλη της εταιρείας, για την ανταπόκρισή τους και τους εύχεται κάθε επιτυχία σε επαγγελματικό επίπεδο»