ΕΣΑΚΕ: Επισημοποιήθηκε η συμφωνία με την Stoiximan

Η Stoiximan πήρε τη θέση του ΟΠΑΠ ως κεντρικός χορηγός του ΕΣΑΚΕ και η διετής συμφωνία επικυρώθηκε χθες.

Αναλυτικά: «Η Basket League και ο ΕΣΑΚΕ απέκτησαν ένα νέο συμπαίκτη. Την εταιρεία Stoiximan.gr, το όνομα της οποίας θα συνοδεύει την Basket League για τη φετινή και την επόμενη (2017-18) σεζόν.

Ο καινούριος συμπαίκτης της STOIXIMAN.GR Basket League και του ΕΣΑΚΕ, με τη νεανική δυναμική του, θα δώσει επιπλέον ώθηση στην προσπάθεια των ομάδων του πρωταθλήματος να χαρίσουν στους Έλληνες φιλάθλους χαρές, συγκινήσεις και όμορφες αθλητικές στιγμές.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι για τη συμφωνία με την Stoiximan.gr, μια νέα και δυναμική εταιρεία», δήλωσε ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, κ. Μιχάλης Μελής, και τόνισε: «Θεωρούμε ότι η διετής συμφωνία με την Stoiximan.gr θα αποτελέσει τη βάση για την περαιτέρω ανάπτυξη και αναβάθμιση του πρωταθλήματος. Η συνεργασία μας δε θα περιοριστεί στο χορηγικό χαρακτήρα αλλά προγραμματίζουμε μαζί με το νέο συμπαίκτη μας ενέργειες που θα αναδείξουν τον κοινωνικό χαρακτήρα της Stoiximan.gr Basket League».

Από την πλευρά του, ο κ. Ιωάννης Σπανουδάκης, μέλος του ΔΣ της Stoiximan, σημείωσε: «Προσδοκούμε η χορηγία μας ν’ αποτελέσει καταλύτη για την αναβάθμιση του προϊόντος, σε ένα άθλημα που μην ξεχνάμε έχει φέρει τις περισσότερες χαρές και συγκινήσεις στο ελληνικό φίλαθλο κοινό.

Ταυτόχρονα, πιστοί στο όραμά μας να προσφέρουμε στην κοινωνία στην οποία δραστηριοποιούμαστε, θα προχωρήσουμε σε σειρά δράσεων που στόχο θα έχουν την ανακούφιση ευπαθών ομάδων και την ευαισθητοποίηση όλων στα ζητήματα που αντιμετωπίζουν».