Επιστρέφει...  Αφάντου ο Μασάδο

Τείνει να γίνει σίριαλ στ’ Αφάντου και τον ΑΕΡΑ η περίπτωση του Βάντερ Μασάδο. Ο έμπειρος 40χρονος πλέον (γεννηθείς το 1976) ποδοσφαιριστής,  αφού πήρε κάποια προκαταβολή από τους Διοικούντες για τη νέα του συνεργασία, στη συνέχεια έφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση και δεν απαντούσε σε καμία κλήση.

Οι τελευταίες πληροφορίες πάντως, ανέφεραν πώς ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής επικοινώνησε πρόσφατα με τους Διοικούντες και τους τόνισε πως την Πέμπτη θα είναι κανονικά με την ομάδα στην προπόνηση. Φυσικά από δω και πέρα, την τύχη του δεν την καθορίζει ο ίδιος.
Θα υπάρξει κλήση σε απολογία και στη συνέχεια η Διοίκηση είναι εκείνη που θα αποφανθεί, για τη συνέχεια της πορείας του, φορώντας τη φανέλα της ομάδας.

Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο πάντως, στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α΄ Κατηγορίας Blue Star Ferries, ο ΑΕΡΑ πάει στα Μάσσαρι να παίξει με τον τοπικό Αστέρα, σε ένα ματς στο οποίο οι γηπεδούχοι… καίγονται για βαθμούς, γεγονός που καθιστά πολύ δύσκολη την έξοδο για τους «ερυθρόλευκους» του Βαγγέλη Χοσάδα.