Μειώθηκε κι άλλο το ρόστερ του Ιάλυσου

Δυο ακόμα ποδοσφαιριστές αποτελούν παρελθόν από τον Ιάλυσο. Μάλιστα την επομένη της ισοπαλίας με την ομάδα της Κηφισιάς και παρά το γεγονός πώς ο Γιαννόπουλος δεν ήταν κακός στο ματς αυτό, όσο διάστημα αγωνίσθηκε, από χθες αποτελεί παρελθόν από την ομάδα του Ιάλυσου μαζί με τον συμπαίκτη του τον Καπνόπουλο.

Σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες και οι δυο είναι εκτός πλάνων του νέου προπονητή Ηλία Φυντάνη, ο οποίος ήδη περνάει στους παίκτες του τον τρόπο παιχνιδιού που θέλει  εκείνος.
Έτσι χθες το μεσημέρι κι αφού ο ίδιος ενημέρωσε τη διοίκηση, κλήθηκαν και οι δυο κι έλυσαν την συνεργασία τους.

Η Διοίκηση από την δική της πλευρά εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:
«Η διοίκηση του ΓΑΣ Ιάλυσος ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τους ποδοσφαιριστές Γιώργο Καπνόπουλο  και Παναγιώτη Γιαννόπουλο.
Το Δ.Σ τους ευχαριστεί για την μέχρι τώρα προσφορά τους και τους εύχεται καλή συνέχεια».

ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΊΔΗΣ
Τον ίδιο δρόμο με τους δύο προαναφερθέντες, φαίνεται πώς ακολουθεί και ο 22χρονος Τριανταφυλλίδης, που γυμναζόταν μέχρι πρότινος με τους υπόλοιπους παίκτες του Ιάλυσου, αλλά η εικόνα που άφηνε δεν ξεπερνούσε τη μετριότητα καθώς δεν έπειθε πώς μπορούσε να σταθεί σαν αριστερός οπισθοφύλακας στη θέση που τη Δευτέρα αγωνίσθηκε με επιτυχία ο Γιώργος Κοκκίνης. Έτσι δεν θα προχωρήσει η διαδικασία απόκτησής του.

ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΡΟΚΡΙΣΗΣ ΜΕ ΤΗ ΡΟΔΟ
Στο μεταξύ την Κυριακή, δεν υπάρχει πρωτάθλημα, αλλά υπάρχει ένας ιδιαίτερος αγώνας Κυπέλλου Γ΄ Εθνικής, στον οποίο ο Ιάλυσος θα επιδιώξει τη νίκη πρόκριση στην επόμενη φάση.
Μάλιστα ερωτηθείς σχετικά ο εκ των διακριθέντων του αγώνα με την Κηφισιά Γιάννης Αρχοντούλης είπε χαρακτηριστικά:

«Κοιτάμε κάθε ματς με σοβαρότητα. Για σας και για όλο τον κόσμο  μπορεί να υπάρχει ιδιαιτερότητα γι’ αυτό το ματς. Για μας δεν υπάρχει…»

Στον αγώνα αυτό υπάρχει βέβαια η επάνοδος του Μιχάλη Φυλακούρη, ο οποίος στο ματς με την Κηφισιά εξέτισε την ποινή της μιας αγωνιστικής κι αν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του θα παίξει την Κυριακή, ενώ απών θα είναι ο Γιώργος Κοκκίνης, ο οποίος δέχθηκε στο τέλος του αγώνα τη δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε..
Ο Ιάλυσος συνέχισε χθες την προετοιμασία του κανονικά και το ίδιο θα κάνει μέχρι και το ερχόμενο Σάββατο.

Ο Κοκκίνης που δεν διακρίνεται στην φωτογραφία βλέπει εδώ την κόκκινη του κ. Κακρίδη (ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡ)Ο Κοκκίνης που δεν διακρίνεται στην φωτογραφία βλέπει εδώ την κόκκινη του κ. Κακρίδη (ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡ)