Μικροπροβλήματα που  δεν ανησυχούν στη Ρόδο

Με μικροπροβλήματα άρχισε να προετοιμάζεται από χθες η Ρόδος για το παιχνίδι κυπέλλου με τον Ιάλυσο, στις 3 το απόγευμα της ερχόμενης Κυριακής στο Δημοτικό Στάδιο.

 Στη χθεσινή προπόνηση, η οποία έγινε στο βοηθητικό, δεν έλαβε μέρος ο Θεόφιλος Κουρούπης, ο οποίος πονάει στο πέλμα και κάνει θεραπείες, με τους ανθρώπους της ομάδας να εκτιμούν μεν πως σε δύο τρεις μέρες θα έχει επανέλθει σε κανονικούς ρυθμούς δουλειάς, αλλά να μη γνωρίζουν την απάντηση στο ερώτημα αν ο έμπειρος ακραίος αμυντικός θα είναι σε θέση να αγωνιστεί στο παιχνίδι με τους «τοξοβόλους».

 Επιπλέον, ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Μπόζινταρ Τάντιτς και Στέφανος Νικήτας. Ο πρώτος επέστρεψε από την Κρήτη με ενοχλήσεις, επηρεασμένος από το συνθετικό τάπητα του γηπέδου των Ζωνιανών, ενώ ο δεύτερος υπέστη ελαφρύ διάστρεμμα.

Η κατάσταση των δύο ποδοσφαιριστών δεν εμπνέει την παραμικρή ανησυχία και το τεχνικό επιτελείο τους περιμένει στη σημερινή προπόνηση, η οποία θα ξεκινήσει στις 4 το απόγευμα, και πάλι στο βοηθητικό. Η Ρόδος θα χρησιμοποιήσει το κεντρικό γήπεδο του Δημοτικού Σταδίου αύριο Πέμπτη.