Το 6ο Dan απέκτησε ο Άνθιμος Αντώνογλου στο καράτε

O πρόεδρος της JKS GREECE SHOTOKAN ASSSOCIATION, Ευάγγελος  Λεβέντης  και σύσσωμος ο σύλλογος στη Ρόδο, με μεγάλη χαρά και ικανοποίηση πληροφορήθηκε από την  JKS Head quarters Foreign Department της JKS JAPAN SHOTO FEDERATION, την  προαγωγή του αρχηγού και branch leader  της JKS GREECE Άνθιμου Αντώνογλου. Έτσι, μετά την επιτυχία των  εξετάσεων, απέκτησε το  6ο   DAN .

Αυτό κάνει  περήφανους  όλους όσοι ασχολούνται με το καράτε για την αγάπη που δικαιολογημένα  τρέφουν  στο   πρόσωπό του και  για το σεβασμό  που εμπνέει μετά τα 40 χρόνια διδασκαλίας του στην αληθινή  πράξη και φιλοσοφία του karatedo.

Εύχονται μέσα από την καρδιά τους στο δάσκαλο συγχαρητήρια, ο θεός να τον έχει καλά  και  με τη βοήθειά του η πρόοδος  για την κατάκτηση της επόμενης  διάκρισης  να είναι  μια ικανοποίηση  για τον ίδιο  και  περισσότερο  για μας τους μαθητές του, που τον αγαπούν.

Στο κέντρο ο sensei Άνθιμος Αντώνογλου, αριστερά ο shihan Γιουτάκα Κατσουμάτα και δεξιά του ο shuseki shihan Μασάο ΚαγκάουαΣτο κέντρο ο sensei Άνθιμος Αντώνογλου, αριστερά ο shihan Γιουτάκα Κατσουμάτα και δεξιά του ο shuseki shihan Μασάο Καγκάουα