Προσπάθεια ανάπτυξης του Πινγκ Πονγκ στη Ρόδο

Μια μεγάλη προσπάθεια ξεκινά ο Ροδιακός Όμιλος Αντισφαίρισης για την ανάπτυξη και στο νησί μας του γνωστού σε όλους πινγκ πονγκ (επιτραπέζια αντισφαίριση).

Ήδη έχει προγραμματιστεί ένα τουρνουά το ερχόμενο Σάββατο στο πλαίσιο του Φεστιβάλ από τους προσκόπους στις ανακαινισμένες εγκαταστάσεις τους απέναντι από το κτίριο της Ακαδημίας, και ώρα 11 το πρωί. Εκεί μπορεί να βρεθεί ο καθένας για να το παρακολουθήσει ή να συμμετάσχει εντελώς δωρεάν στις κατηγορίες Ανδρών-Γυναικών 10-13, 14-17 και 18-59+ ετών, με ώρα προσέλευσης στις 10.30.

Ο ΡΟΑ και όσοι άνθρωποι συμμετέχουν στην παραπάνω προσπάθεια, αναζητούν υποστηρικτές, που με συμβολικά ποσά θα διαφημίζονται τις εγκαταστάσεις διεξαγωγής των αγώνων με αυτοκόλλητα βινυλίου ή σε μουσαμά ενώ στο άμεσο μέλλον θα μπορούν να έχουν τα logo τους στις εμφανίσεις του συλλόγου.

Μαζί με την ομάδα από την Κω θα διοργανωθούν επίσης το επόμενο διάστημα κάποια νέα τουρνουά. Καλούνται λοιπόν, όσοι μπορούν, να βρεθούν στο πλευρό των ανθρώπων του ΡΟΑ για να αναπτυχθεί όπως πρέπει στη Ρόδο ένα άθλημα που έχει παίξει και ασχοληθεί πολύς κόσμος.

Υπεύθυνος του τμήματος επιτραπέζιας αντισφαίρισης είναι ο Ευάγγελος Κατσιδήμας, και όσοι αληθινά θέλουν να βοηθήσουν, μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί του στο 6987890215 ή στο vaggkats@hotmail.com.