Θεσμός το τουρνουά βετεράνων «Ιστορίας και Φιλανθρωπίας»

Δεδομένη είναι η διοργάνωση και φέτος, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, του τουρνουά «Ποδοσφαιρικής Ιστορίας και Φιλανθρωπίας», στο οποίο θα λάβουν μέρος οι ομάδες βετεράνων του νησιού.

Στην πρώτη ενημερωτικού χαρακτήρα συνάντηση που έγινε προχθές, συμμετείχαν ο αντιδήμαρχος για θέματα παιδείας και αθλητισμού Στέργος Παρδαλός (εκπροσωπεί και τους βετεράνους του Άρη Αρχαγγέλου), ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος σε θέματα αθλητισμού Σάββας Καλαθενός, ο εκπρόσωπος των διαιτητών Μπάμπης Λάμπρου, οι εκπρόσωποι των ομάδων παλαιμάχων Σπύρος Αγγελόπουλος και Ηλίας Βασιλαράκης (Ρόδος-Διαγόρας), Κώστας Παπαστεργίου (Απόλλων Καλυθιών), Γιάννης Αφεντούλης (Κλεάνθης), Βαγγέλης Διακοπαρασκευάς (Άγιος Ισίδωρος), Νίκος Αυγερινού (Αφάντου), Χρήστος Κουντούρης (Ιάλυσος) και Μιχάλης Ψύλλου (Διγενής), καθώς και υπηρεσιακοί παράγοντες.   

Στη συνάντηση, την οποία προλόγισε ο κ. Παρδαλός, ανταλλάχθηκαν απόψεις σχετικά με την αναβάθμιση του τουρνουά, το οποίο στοχεύει αφ’ ενός στην περαιτέρω σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών, αφ’ ετέρου δε στην παροχή βοήθειας σε ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες, στο πλαίσιο του φιλανθρωπικού χαρακτήρα του (το πού θα αποδοθούν τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα ανακοινωθεί  προσεχώς).

Ενόψει της δεύτερης συνάντησης, κατά την οποία θα καθοριστούν οι όροι διεξαγωγής του τουρνουά, το οποίο τελεί υπό την αιγίδα της ΕΠΣΔ και θα διεξαχθεί με την αρωγή του ΣΔΠΔ, οι διοργανωτές καλούν οποιοδήποτε άλλο ποδοσφαιρικό σωματείο που μπορεί να συγκροτήσει αξιόμαχη ομάδα παλαιμάχων, να επικοινωνήσει με το Τμήμα Αθλητισμού & Νέας Γενιάς, της Δ/νσης Παιδείας, Πολιτισμού & Αθλητισμού Δήμου Ρόδου (τηλ. 2241035937).