Μέρα «αθλητικών συναντήσεων»  για το δήμαρχο Φ. Χατζηδιάκο

Συνάντηση εργασίας είχε το πρωί της Τετάρτης στο γραφείο του ο δήμαρχος Ρόδου Φώτης Χατζηδιάκος, με τον πρόεδρο και τον αντιπρόεδρο της Σορωνής, αλλά και εκπροσώπους αθλητικών και πολιτιστικών συλλόγων της δημοτικής κοινότητας.   

Ειδικότερα, είχε συνάντηση με τον πρόεδρο της Σορωνής Αντώνη Σαββάκη, τον αντιπρόεδρο Σίμο Καρακόπουλο, τον πρόεδρο του Ευκλή Μιχάλη Τομάζο, τον πρόεδρο του Ομίλου Αντισφαίρισης Αγίου Σουλά Μιχάλη Θωμάτο και τον πρόεδρο του Πολιτιστικού και Λαογραφικού Συλλόγου Σορωνής «Αμπερνάλλι» Παναγιώτη-Λουκά Μπέλλο, παρουσία του πρώην προέδρου Σορωνής και δικηγόρου Γιάννη Μαρίνου.

Κύριο θέμα συζήτησης ήταν η αδειοδότηση-νομιμοποίηση του Άλσους του Αγίου Σουλά, η συμπληρωματική κατασκευή εξέδρας στο γήπεδο στίβου του Αγίου Σουλά, καθώς και οι παρεμβάσεις στο δρόμο που οδηγεί στο νέο βρεφονηπιακό σταθμό Σορωνής, ο οποίος λειτουργεί ήδη και τα εγκαίνιά του θα γίνουν στις 27 Οκτωβρίου.

Ο δήμαρχος επικοινώνησε με όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες του δήμου καθώς και με τη Διεύθυνση Δασών προκειμένου να επισπευστούν οι εργασίες για την ολοκλήρωση των έργων.

Ακολούθως ο δήμαρχος είχε συνάντηση στο γραφείο του με τη νέα διοίκηση του Α.Σ Ρόδος και τον πρόεδρό της Αυγουστίνο Γιακάι. Η συνάντηση που έγινε παρουσία του αντιδημάρχου Πολεοδομικών Θεμάτων Γιώργου Κακούλη, αφορούσε κυρίως στις επεμβάσεις που απαιτούνται για τη συντήρηση της σκεπαστής εξέδρας του εθνικού σταδίου και το βάψιμο περιμετρικά του εθνικού σταδίου.

Επιπλέον συζητήθηκε το θέμα της επίσπευσης των μελετών για την αποκατάσταση των βοηθητικών γηπέδων στους Αγίους Αποστόλους, τα οποία έχουν παραχωρηθεί, με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, για την εκγύμναση των αθλητών του Α.Σ Ρόδου.

Ο κ. Χατζηδιάκος, συνεχάρη τον νέο πρόεδρο για την ανάληψη των καθηκόντων του, του ευχήθηκε καλή επιτυχία στο έργο του και ζήτησε συνεργασία ώστε να βελτιωθούν οι παραπάνω εγκαταστάσεις. Επιπλέον ο δήμαρχος Ρόδου ζήτησε να δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στις ακαδημίες της ομάδας.