Ξαφνικό «διαζύγιο» με Χειμωνέττο για τη Ρόδο

Παρελθόν, πριν καλά καλά «ζεσταθεί» και εδραιωθεί στη θέση κάτω από τα δοκάρια, αποτελεί για τη Ρόδο ο Άγγελος Χειμωνέττος.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του συλλόγου, η απόφαση για τη λύση της συνεργασίας με το νεαρό τερματοφύλακα λήφθηκε από κοινού, λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων του ποδοσφαιριστή και της αδυναμίας του να είναι απόλυτα συνεπής στην τήρηση του καθημερινού προγράμματος των προπονήσεων.

 Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, η διοίκηση της Ρόδου θα προσπαθήσει να αναπληρώσει το κενό, αναζητώντας στη μεταγραφική αγορά έναν έμπειρο τερματοφύλακα, ενώ συνεχίζει να ψάχνει για επιθετικό περιοχής.

 Κατά τα άλλα, η προετοιμασία ενόψει του αγώνα κυπέλλου με τον Ιάλυσο, την ερχόμενη Κυριακή στις 3 το απόγευμα στο Δημοτικό Στάδιο, συνεχίστηκε χθες στο βοηθητικό, με απόντα τον τραυματία Θεόφιλο Κουρούπη.

Η συμμετοχή του έμπειρου ακραίου αμυντικού, που πάντως αισθάνεται καλύτερα, παραμένει αμφίβολη, ενώ δεν τίθεται θέμα απουσίας των Στέφανου Νικήτα και Μπόζινταρ Τάντιτς, που ακολούθησαν και χθες ατομικό πρόγραμμα λόγω μικροενοχλήσεων.

Η σημερινή προπόνηση θα διεξαχθεί στο κυρίως γήπεδο του Δημοτικού Σταδίου.