Σειρά ημερίδων στη Ρόδο με θέμα: «Τουρισμός – Ίσες Ευκαιρίες για Όλους»

Ο Δήμος Ρόδου και η ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. «Ασκληπειάδες» πραγματοποιούν σειρά ημερίδων  με θέμα: «Τουρισμός – Ίσες Ευκαιρίες για Όλους» και καλούν, επαγγελματίες και απασχολούμενους που δραστηριοποιούνται στον τομέα του τουρισμού, στις 18 Οκτωβρίου, στο συνεδριακό χώρο του ξενοδοχείου RODOS PALACE HOTEL στην Ιξιά, από τις 10.00 έως τις 15.00.

Επαγγελματίες και απασχολούμενους που δραστηριοποιούνται στον τομέα του τουρισμού,

στις 19 Οκτωβρίου, στο συνεδριακό χώρο του ξενοδοχείου ELYSIUM RESORT & SRA στο Φαληράκι, από τις 10.00 έως τις 15.00.

Επιμελητήρια και Συλλόγους που δραστηριοποιούνται στον τομέα του τουρισμού,

στις 20 Οκτωβρίου, στο συνεδριακό χώρο του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου (Ε.Β.Ε.Δ.), από τις 10.00 έως τις 15.00.

Δημόσιους και Δημοτικούς φορείς, στις 20 Οκτωβρίου, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, στο Δημαρχείο Ρόδου, από τις 16.00 έως τις 21.00.

Στις ημερίδες θα γίνει ενημέρωση σχετικά με θέματα προσβασιμότητας κτιρίων και υπαίθριων χώρων αλλά και τρόπους ενίσχυσης των ικανοτήτων των επαγγελματιών στον τομέα του τουρισμού με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση του επισκέπτη.

Κύριοι ομιλητές θα είναι,

Ο κος Ζηδιανάκης Μανώλης, Πρόεδρος της Κοιν.Σ.Επ. «Ασκληπειάδες» και του Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρία Επαρχίας Ρόδου.

Η κα Χριστοφή Μαρίλυ, Τοπογράφος Μηχανικός  και Εμπειρογνώμων προσβασιμότητας  ατόμων με αναπηρία της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία (Ε.Σ.Α. μεΑ.)
Ο κος Μάκος Θεόδωρος, Υπάλληλος Ο.Α.Ε.Δ.- Υπεύθυνος Γραφείου Απασχόλησης Ο.Α.Ε.Δ. Ρόδου.

Θα συμμετέχουν ως ομιλητές εκπρόσωποι από τον Δήμο Ρόδου, την Κοιν.Σ. Επ. «Ασκληπειάδες», τον ξενοδοχειακό και  ευρύτερο τουριστικό τομέα.

Οι ημερίδες πραγματοποιούνται στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Προγράμματος «visits4u» όπου συμμετέχει ο Δήμος Ρόδου σε συνεργασία με την ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. «Ασκληπειάδες»,  με την υποστήριξη της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία (Ε.Σ.Α. μεΑ.)  και του  Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρία Επαρχίας Ρόδου, θέλοντας να συμβάλλουν στην ποιοτική αναβάθμιση της ζωής των ατόμων με αναπηρία, να προάγουν την κοινωνική τους ενσωμάτωση και να προωθήσουν την ανάπτυξη ενός νέου τουριστικού προϊόντος.

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να καλείτε στα ακόλουθα τηλέφωνα: 2241043086, 2241063660, 2241072571 (09:00-15:00).

Χορηγοί της εκδήλωσης είναι:

Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Δωδεκανήσου (Ε.Β.Ε.Δ.)
Το ELYSIUM RESORT & SRA
Το RODOS PALACE HOTEL
Γραφικές Τέχνες- Τυπογραφείο, Χατζηκαλημέρης Νικόλαος