Γερμανίδα κάνει έκκληση στους Ροδίτες να βρεθεί ο αδελφός της

Έκκληση μέσω της ΡΟΔΙΑΚΗΣ κάνει σε όλους τους Ροδίτες και Ροδίτισσες και κάθε αρμόδια αρχή του τόπου μας, η γερμανίδα Natalie Eisenbraun, προκειμένου να βρεθεί ο 35χρονος αδελφός της ο οποίος λίγο πριν αναχωρήσουν από τη Ρόδο βγήκε από το ξενοδοχείο για να μαζέψει κοχύλια στην παραλία και δεν επέστρεψε ποτέ!

Η αδελφή του υποστηρίζει ότι καμία πρόοδος δεν υπήρξε στις έρευνες και η αγωνία των δικών του ανθρώπων ολοένα και μεγαλώνει, καθώς έχουν περάσει 8 εβδομάδες από τότε.

 Γερμανοί αστυνομικοί με εκπαιδευμένα σκυλιά της ειδικής ομάδας Κ – 9 ήρθαν στο νησί της Ρόδου, προκειμένου να αναζητήσουν το συμπατριώτη τους, αλλά δυστυχώς δεν βρέθηκε τίποτε.

Η ειδική ομάδα των αστυνομικών έφθασε με ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά, τα οποία αναζήτησαν  τα ίχνη του Σεργκέι Εννς που κατάγεται από την πόλη Bielefeld της βορείου Γερμανία, χωρίς αποτέλεσμα.

Ο 35χρονος μηχανικός, έφυγε από το ξενοδοχείο Grand Hotel όπου διέμενε, λίγες ώρες πριν από την αναχώρησή του με την οικογένειά του.

Έχει ύψος 1.80 φορούσε κόκκινη κοντομάνικη μπλούζα, μπλέ σορτσάκι και μαύρα αθλητικά παπούτσια.  Είχε μαλλιά και μάτια καστανά. Είπε στους δικούς του ότι ήθελε να μαζέψει κοχύλια από την παραλία. Δεν επέστρεψε ποτέ πίσω.

Ακολούθηκε μεγάλη κινητοποίηση από τις τοπικές αστυνομικές αρχές, αλλά δυστυχώς δεν εντοπίστηκε κανένα ίχνος του.