Δεύτερη ευκαιρία στον Μασάδο από τον ΑΕΡΑ

Στον ΑΕΡΑ σήμερα περιμένουν τελικά τον Βάντερ Μασάδο να επιστρέψει από την ιδιαίτερη πατρίδα του όπου βρέθηκε για οικογενειακούς λόγους όπως τόνισε ο ίδιος στην τελευταία επικοινωνία που είχε με τους Διοικούντες την ομάδα.

Ο παίκτης έρχεται σήμερα αλλά θεωρείται άγνωστο αν τελικά θα προπονηθεί και θα ακολουθήσει την αποστολή στα Μάσσαρι για τον αυριανό αγώνα με τον τοπικό Αστέρα.

Αυτό φυσικά θα το κρίνει ο Βαγγελης Χοσάδας που αναμένεται να συναντηθεί μαζί του σήμερα.

Στον ΑΕΡΑ είναι πάντως διατεθειμένοι να του δώσουν ακόμα μια ευκαιρία δεδομένου πώς οι λόγοι που τον ανάγκασαν να κάνει μια τέτοια κίνηση είναι καθαρά οικογενειακοί.

ΣΤΑ ΤΡΑΪΑΛ ΤΟΥ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Ο ΓΚΟΥΓΚΟΥΝΤΡΗΣ

Αποτελεί χαρά για τον ίδιο τον παίκτη μια τέτοια συμμετοχή αφ ενός και αφ ετέρου για την ομάδα του. Φαίνεται ξεκάθαρα πως στο στόχαστρο των σκάουτερς είναι και το τοπικό ποδόσφαιρο όλων των περιοχών.

Πιο συγκεκριμένα ο νεαρός 14χρονος γκολκίπερ του ΑΕΡΑ, Παύλος Γκουγκουντρής, θα συμμετάσχει σε τράιαλ που θα πραγματοποιηθούν στο Μάντσεστερ με την συμμετοχή και άλλων σπουδαίων ομάδων της Αγγλίας, όπως η Λίβερπουλ και η Εβερτον..

Η χθεσινή ανακοίνωση που εκδόθηκε από τον ΑΕΡΑ αναφέρει:  

«Το Δ.Σ. της Α.Ε.Ρ.Α., είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι ο 14χρονος τερματοφύλακας των ακαδημιών μας, Παύλος Γκουγκουντρής, επιλέχθηκε για να συμμετάσχει σε "trial" τα οποία θα πραγματοποιηθούν στο Μάντσεστερ της Αγγλίας με συμμετοχή μεγάλων ομάδων όπως η Λίβερπουλ και η Έβερτον. Είναι χαρά όλων μας, να βλέπουμε τα παιδιά των ακαδημιών μας να προοδεύουν και ευχόμαστε στον Παύλο καλή επιτυχία».

Οι δεκατέσσερις παίκτες που θα πάνε στο Μάντσεστερ από Ελληνικής πλευράς είναι οι Γιάννης Κάτης ( Νίκη Λασηθίου), Γιώργος Ζαφείρης, Ανδρέας Καραδήμας, Ντάριαν Καζάκου, Γιώργος Γεωργαντώνης, Ανδρέας Σακκάς (Άτλας), Παύλος Γκουγκουντρής (ΑΕΡΑ), Γιώργος Μπαντές (Ν. Ιωνία), Στέφανος Σιόβας, Νίκος Παπαδόπουλος, Οδυσσέας Πούλος, Ηλίας Τουρκοχωρίτης, Γιώργος Μπέλλος, Άκης Μίχος (Νίκη Λασηθίου).