Με ανοιχτή τη σκεπαστή το παιχνίδι Ρόδος-Ιάλυσος

Με τη σκεπαστή εξέδρα ανοιχτή θα παιχνίδι τελικά την Κυριακή στο Δημοτικό Στάδιο το ματς κυπέλλου ανάμεσα στη Ρόδο και τον Ιάλυσο.

Η διοίκηση των «ελαφιών» αναλαμβάνει την ευθύνη να επιτρέψει στον κόσμο να καθίσει στις θέσεις της σκεπαστής, αφού προηγουμένως μεριμνήσει, σε συνεργασία με το Διαγόρα, για την εκτέλεση της πρώτης φάσης της αποκατάστασης των ζημιών στην οροφή της, ώστε να καταστήσει το χώρο ασφαλή. Οι εργασίες θα συνεχιστούν από το ξεκίνημα της επόμενης εβδομάδας μέσα από τη συνεργασία των δύο συλλόγων της πόλης.

Η ανακοίνωση που εξέδωσε η Ρόδος αναφέρει τα εξής:
«H διοίκηση του ΑΣ Ρόδος επιθυμεί να ενημερώσει και δημόσια το φίλαθλο κόσμο ότι σε συνεργασία με τη διοίκηση του Γ.Σ. Διαγόρας, θα μεριμνήσει για την αποκατάσταση του προβλήματος που έχει δημιουργηθεί στην σκεπαστή εξέδρα του Δημοτικού Σταδίου «Ο Διαγόρας». Επιθυμούμε να μπορεί ο κόσμος να έρχεται άφοβα στο γήπεδο με τις οικογένειες του και για τον λόγο αυτό θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας ούτως ώστε να υπάρχει η απαιτούμενη ασφάλεια. Ήδη πριν από το παιχνίδι της Κυριακής για το κύπελλο της Γ’ Εθνικής, θα γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες για να καταστεί ο χώρος ακίνδυνος και να μπορεί η εξέδρα να χρησιμοποιηθεί από το φίλαθλο κοινό. Οι εργασίες θα συνεχιστούν και θα ολοκληρωθούν μετά το παιχνίδι της Κυριακής.»