Αποδεκατισμένος στην Κω ο Ηρακλής Μαριτσών

  «Μισός» θα ταξιδέψει στην Κω ο Ηρακλής Μαριτσών για το αυριανό παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Αντίμαχο.
 Τα προβλήματα για τον Ανδρέα Βλασσόπουλο είναι…απογοητευτικά πολλά, καθώς στις τιμωρίες και στους τραυματισμούς, ήρθε να προστεθεί η αδυναμία παικτών να ακολουθήσουν την αποστολή λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.
 

Οι «ροπαλοφόροι» θα παραταχθούν απέναντι στους Κώους χωρίς τους τραυματίες Σταύρο Γιαννακόπουλο και Γιάννη Τσούφιο, χωρίς τους τιμωρημένους Νίκο Τσαλώλη και Σάββα Κούρο, ενώ οι δουλειές καθηλώνουν στη Ρόδο τον αμυντικό Γιώργο Καρίκη, ίσως και τον Γιώργο Γιαννακόπουλο, αν και στη δική του περίπτωση υπάρχει μία πιθανότητα να μπει στο πλοίο. Επιπλέον, από ενοχλήσεις στο πέλμα ταλαιπωρείται ο Ανδρέας Παντελίδης και η συμμετοχή του στον αυριανό αγώνα είναι εξαιρετικά αμφίβολη.

«Γρίφος» με Μπιγκό
  Εν τω μεταξύ, τον Εμίλ Μπιγκό προσπαθήσει να επαναφέρει στις τάξεις του ο Ηρακλής. Η διοίκηση επανήλθε ξανά, μετά από λίγες εβδομάδες, στη διεκδίκηση του έμπειρου αμυντικού μέσου, του κατέθεσε την προσφορά της, ωστόσο η αισιοδοξία της για την αίσια έκβαση της υπόθεσης «πάγωσε», καθώς ο Μπιγκό φέρεται να ενημέρωσε χθες το απόγευμα για τις επαφές του με άλλη ομάδα του τοπικού. Σε κάθε περίπτωση, δεσμεύτηκε να δώσει την οριστική απάντησή του το αργότερο μέχρι σήμερα.