Ζευγάρι τουριστών έχασε τα... παιδιά του στα στενά της Παλιάς Πόλης

Ακαριαία ήταν η αντίδραση των αρμοδίων αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ, οι οποίοι κινητοποιήθηκαν χθες το μεσημέρι μετά από αναφορά που έγινε από ζευγάρι Ρώσων τουριστών, ότι έχασαν τα παιδιά τους την ώρα που βρίσκονταν μαζί τους σε βόλτα στην Παλιά Πόλη!

Οι ομάδες των αστυνομικών, κινήθηκαν μεθοδικά και συντονισμένα, εφαρμόζοντας σχετικό σχέδιο που απαιτείται σε αυτές τις περιπτώσεις και με τις μοτοσικλέτες μπήκαν στην Παλιά Πόλη και άρχισαν να αναζητούν τα παιδιά ηλικίας 10 και 8 ετών αντίστοιχα.

Ευτυχώς, τα δύο παιδάκια βρέθηκαν από καταστηματάρχες της Παλιάς Πόλης οι οποίοι αφού κατάλαβαν γρήγορα τι είχε συμβεί, ειδοποίησαν άμεσα την αστυνομία.

Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι, όταν η οικογένεια τω ν Ρώσων τουριστών βρέθηκε στην Παλιά Πόλη για βόλτα.

Τα δύο παιδιά, ενώ βρίσκονταν στην αρχή της Σωκράτους κοντά στο τζαμί, άρχισαν να παίζουν και να τρέχουν μέσα στα στενά και σε κάποια στιγμή απομακρύνθηκαν από τους γονείς τους. Το καθένα ακολούθησε διαφορετική κατεύθυνση με αποτέλεσμα να χαθούν!

Αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία και σε ελάχιστα λεπτά ευτυχώς εντοπίστηκαν τα παιδιά (το ένα κοντά στο εστιατόριο Σαρρή και το δεύτερο σε Φαρμακείο επί της Σωκράτους) και παραδόθηκαν στους γονείς τους.