Κρας τεστ στην Αθήνα για το «Ροδίων»

Μετράει τις δυνάμεις του από σήμερα το «Ροδίων Αθλησις», στα δυο φιλικά παιχνίδια που θα δώσει στην Αθήνα μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Αφού αναχωρήσει σήμερα η ομάδα του Νίκου Τρατσέλα  για την Αθήνα:
-Στις 5 σήμερα  το απόγευμα θα αντιμετωπίσει τον Μίλωνα που είναι δυνατή ομάδα, σε ένα ματς από το οποίο μπορούν να βγουν χρήσιμα συμπεράσματα.
-Αύριο λίγο πριν την επιστροφή της ομάδας στο νησί μας, θα αντιμετωπίσει στις 13.00 το Μαρκόπουλο, σε παιχνίδι από το οποίο θα βγει  μπορεί να πει κανείς η τελική εικόνα της ομάδας  από την επίσκεψή της για τα δυο φιλικά στην πρωτεύουσα.

Αξίζει να σημειωθεί, πώς υπάρχει στα πλάνα των ανθρώπων του «Ροδίων» αλλά και της τεχνικής ηγεσίας, σχεδιασμός για δυο φιλικά ακόμα, αυτή την φορά με τις Αθλοπαιδιές της Κω. Το ένα θα γίνει φυσικά στις εγκαταστάσεις του «Ροδίων» και το άλλο στο κλειστό της Κω, με σκοπό την καλύτερη δυνατή προετοιμασία για το πρωτάθλημα της Α2 των ανδρών η οποία ξεκινάει σε λίγες μέρες (5 και 6 Νοεμβρίου) και των δυο ομάδων-εκπροσώπων της Δωδεκανήσου και του Αιγαίου στην Α2.

Κεφάλαιο πρώτο για τον Νικό Τρατσέλα λοιπόν, τα φιλικά στην Αθήνα και στα οποία θα είναι μαζί του έντεκα αθλητές που είναι  οι:
-Νίκος Μακρής
-Νίκος Αρβανίτης
-Πασχάλης Ποτολίδης
-Χρήστος Μοσχούς
-Βασίλης Προδρομίδης
-Ντάνιελ Γκένωφ
-Μανώλης Κοκκολάκης
-Κυριάκος Μαυράκης
-Δημήτρης Γιώτης
-Τάσος Παππάς
-Σταυλάς Ροσέττος