Έτοιμος ο Τάντιτς, ερωτηματικό  για Κουρούπη και Νικήτα

Με τον Μπόζινταρ Τάντιτς στη σύνθεσή της θα αντιμετωπίσει η Ρόδος τον Ιάλυσο, αύριο στις 3 το απόγευμα στο Δημοτικό Στάδιο, για το κύπελλο της Γ’ Εθνικής. Ο πολύπειρος μέσος των «ελαφιών», ο οποίος ακολουθούσε τις τελευταίες μέρες ατομικό πρόγραμμα λόγω ενοχλήσεων στα πόδια, έβγαλε χωρίς το παραμικρό πρόβλημα ακόμα και το μίνι οικογενειακό δίτερμα που διοργανώθηκε, θέτοντας εαυτόν στη διάθεση του Σάββα Ορφανίδη.

 Αντίθετα, μόνοι τους δούλεψαν και χθες οι Θεόφιλος Κουρούπης, Στέφανος Νικήτας και Δημήτρης Παπαδόπουλος. Η κατάσταση των πρώτων δύο θα επανεκτιμηθεί σήμερα το πρωί, οπότε και θα αποφασιστεί αν θα συμπεριληφθούν στη δεκαοκτάδα, ενώ ο τελευταίος θα παραμείνει εκτός, καθώς θα χρειαστεί επιπλέον μέρες προπονήσεων προκειμένου να αφήσει οριστικά πίσω του τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρεί και να ανακτήσει το χαμένο έδαφος.
Πέρα από το διπλό που έπαιξαν, οι ποδοσφαιριστές της Ρόδου εστίασαν χθες στο τελείωμα των φάσεων, ενώ δεν έλειψαν οι ασκήσεις τακτικής.

Τέλος, τη μεταγραφική αγορά συνεχίζουν να διερευνούν οι άνθρωποι της διοίκησης, οι οποίοι στοχεύουν όχι μόνο στην απόκτηση ενός τερματοφύλακα και επιθετικού, αλλά κι ενός ακόμα κεντρικού αμυντικού.