Ούτε για τον Δήμο!!

Γράφει ο Κώστας Σαρρής

Κε διευθυντά!
Σας παρακαλώ να μου επιτρέψετε και σήμερα να ασχοληθώ με τα νούμερα που “κατέκτησε” η... λαοπρόβλητη  (!!!) κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, επειδή ψάχνω το ψυχολογικό προφίλ τους για να δικαιολογήσω την έξαρση του θράσους που καταγράφεται κάθε φορά που μιλούν για εκλογές, για “λαό”, για μέλλον, για καταδικαστέες προηγουμένες πολιτικές και για ένα σωρό άλλες φραστικές κορώνες που ο μόνος αντίκτυπος που έχουν στην κοινωνία έχει αρνητικό πρόσημο!!


Δυστυχώς κάποιοι "στενοί" συγγενείς και "στενοί" φίλοι των σημερινών βουλευτών που όμως μετατράπηκε σε αριθμό στην συγκεκριμένη στιγμή της ψηφοφορίας, από τραγική μειοψηφία σε πλειοψηφία που τους έστειλε σαν κυβέρνηση και σαν κυβερνητικούς βουλευτές στην Βουλή!!

Οι συνολικοί αριθμοί ψήφων που εξασφάλισαν δεν θα ήταν ικανοί να τους στείλουν κανονικά ούτε στο δημοτικό συμβούλιο του πρώην Δήμου Ροδίων που είχε πληθυσμό 58.000 δημότες!

Από που λοιπόν αντλούν αυτό το ύφος του αυτοκράτορα και από πού  πήραν το δικαίωμα  της ΤΡΑΓΙΚΗΣ διαπραγμάτευσης με τους εταίρους δανειστές!! Αντίθετα εγώ διακρίνω το γιατί αυτοί οι εταίροι δανειστές μας μας έχουν "γραμμένους" και μας επιβάλλουν το "αποτέλεσμα της σκληρής διαπραγμάτευσης"!!

Να λοιπόν οι αριθμοί που "κατέκτησαν” οι "σωτήρες" στις εκλογές του 2015 κατά σειρά επιτυχίας!!

1ος Καματερός Ηλίας του Ιωάννη 3.654,  2ος Σαντορινιός Νεκτάριος του Κωνσταντίνου 2.819,  3ος Γάκης Δημήτριος του Θωμά 2.646 κλπ. Στις εκλογές του 2009 τώρα τα αντίστοιχα νούμερα των εκλεγέντων βουλευτών ήταν 1ος Κρεμμαστινός Δημήτριος 25691,  2ος  Νικητιάδης Γεώργιος 20398  3ος Ζωίδης Νικόλαος  16778  4η  Ιατρίδη Μίκα  12014  5ος Βαλληνάκης Γεώργιος 12014 !!!!

Θυμάμα, από πολύ παλιά κε διευθυντά, από τον καιρό που ο αείμνηστος πεθερός μου Αργύρης Θεοχάρης διεκδικούσε έδρα στο δημοτικό συμβούλιο να μετράμε όλοι σκυμμένοι πάνω στα αποτελέσματα νούμερα πάνω από δύο χιλιάδες ψήφους για την σίγουρη εκλογή του!

Κι η Ρόδος του τότε είχε συνολικά πάνω κάτω των 40.000 (σαράντα χιλιάδων) δημοτών!! Δικαιολογήστε μου κε διευθυντά την έπαρση των σημερινών κυβερνώντων που δεν θα έκαναν ούτε για δημοτικοί σύμβουλοι!!
Ο λαός που επικαλούνται ίσως σε κανονικές συνθήκες δεν θα τους εμπιστευόταν ούτε δημαρχιακό θώκο!!!