Καλή εμφάνιση χωρίς απώλειες θέλει η Ρόδος

Με στόχο να πραγματοποιήσει μία καλή εμφάνιση, η οποία θα πιστοποιήσει την πρόοδό της και θα την προετοιμάσει για το ασυγκρίτως σημαντικότερο εντός έδρας παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Ατσαλένιο, θα υποδεχθεί σήμερα στις 3 το απόγευμα η Ρόδος τον Ιάλυσο για το κύπελλο της Γ’ Εθνικής.

Τα «ελάφια» ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους χθες με χαλάρωμα, μετά το τέλος του οποίου ανακοινώθηκαν οι δεκαεννέα της αποστολής. Είναι οι Ράτζα, Καντιμοίρης, Ιμεραλιλάι, Καμπούρης, Ανδρίκος, Βολονάκης, Καριοφύλλης, Κουμέντος, Τζιμογιάννης, Τζιβίλογλου, Τσουρούτης, Κωνσταντίνου, Στάτης, Τάντιτς, Χατζηλιόντας, Ευγενικός, Ατματσίδης, Δημητριάδης και Αμανατίδης. 

Εκτός έμειναν οι προερχόμενοι από τραυματισμό Θεόφιλος Κουρούπης και Στέφανος Νικήτας, καθώς το τεχνικό επιτελείο έκρινε πως δεν υπάρχει λόγος να επιβαρυνθούν και να ρισκάρουν πιθανή υποτροπή. Οι δύο παίκτες θα μπουν σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης στο ξεκίνημα της νέας εβδομάδας.

Ανοιχτή η σκεπαστή, δεν ισχύουν τα διαρκείας

Όπως ανακοινώθηκε χθες αργά το απόγευμα από τη διοίκηση της Ρόδου, σήμερα θα ανοίξουν οι θύρες 1,2 (Μετροπόλ) και 3, 4 (ρολόι) του Δημοτικού Σταδίου, αλλά και η σκεπαστή εξέδρα. Επιπλέον, τα εισιτήρια διαρκείας δεν θα έχουν ισχύ, καθώς όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, υπεύθυνος για την οικονομική επιστασία του αγώνα με τον Ιάλυσο δεν είναι ο σύλλογος, αλλά η ΕΠΣΔ.

Παράλληλα, η διοίκηση των «ελαφιών» καλεί όλο το φίλαθλο κόσμο στο του νησιού στο γήπεδο, με την ευχή να γίνει ένα καλό παιχνίδι και να κερδίσει ο καλύτερος.