Με «άλλη» ομάδα στο Κύπελλο ο Ιάλυσος

Ημέρα κυπέλλου η σημερινή για τον Ιάλυσο, αλλά όπως όλα δείχνουν έχει το μυαλό του περισσότερο στο πρωτάθλημα, παρά σε αυτό το θεσμό. Ο Ιάλυσος πάει σήμερα στο Δημ. Στάδιο της πόλης μας για να αντιμετωπίσει την ομάδα της Ρόδου στο τοπικό ντέρμπι του Κυπέλλου της Γ΄ Εθνικής στις 15.00 .

Οι «ερυθροκίτρινοι» αφ ενός μεν θέτουν ζήτημα γοήτρου, καθώς ένα τέτοιο παιχνίδι υπό άλλες συνθήκες, θα ήταν σημαντικό ντέρμπι, αλλά  έτσι το αντιμετωπίζει η τεχνική ηγεσία.

Από την άλλη πλευρά όμως, το μυαλό όλων στον Ιάλυσο είναι στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο Ηλίας Φυντάνης προκειμένου να έχει «φρέσκα πόδια» στους αγώνες του πρωταθλήματος, θα χρησιμοποιήσει σήμερα παιδιά που δεν έχουν μεγάλο χρόνο συμμετοχής.

Χθες ο τεχνικός των «ερυθροκίτρινων» γύμνασε τους παίκτες του στο «Οικονομίδειο» για τελευταία φορά, εν όψει του σημερινού  αγώνα, στον οποίο πέραν των αλλαγών ο κόουτς της ομάδας έχει να αντιμετωπίσει και το κενό που αφήνουν

-Ο Δημήτρης Σταυλάς,  που θα μείνει εκτός αρκετό καιρό, εξαιτίας του τραυματισμού που υπέστη. Το ρωγμώδες κάταγμα θα τον αφήσει για πολύ ακόμα εκτός αγωνιστικών χώρων

-Απών από τη σημερινή συνάντηση θα είναι επίσης και ο Γιώργος Κοκκίνης εξαιτίας της τιμωρίας του.

Ο κόουτς της ομάδας κάλεσε όλους τους  υπόλοιπους παίκτες του στο Δημ. Στάδιο της πόλης μας κι εκεί θα επιλέξει τους δεκαοκτώ του σημερινού αγώνα.

 

ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΦΛΕΒΑΡΗΣ
Είναι επίσης πολύ πιθανόν ο Ιάλυσος να πάει σήμερα στο ματς του Κυπέλλου , χωρίς τον Ραφαήλ Φλεβάρη. Ο νεαρός που ήταν μια από τις «ελπίδες» του Ιάλυσου για το φετινό πρωτάθλημα, ζήτησε από τη διοίκηση του Μιχάλη Χατζηνικήτα και τα μέλη της να λύσει την συνεργασία του για δικούς του λόγους.

Η Διοίκηση του Ιάλυσου μάλλον θα τον παραχωρήσει και όπως διαρρέει, ο παίκτης ενδιαφέρει τον Ηρακλή Μαριτσών, που θα θελήσει να τον εντάξει στο ρόστερ του.

Μέχρι χθες πάντως δεν είχε υπάρξει επίσημη ανακοίνωση από τον Ιάλυσο, κάτι που αναμένεται να γίνει μέχρι αύριο το πρωί.