Επέμεινε και δικαιώθηκε ο  Αστέρας Παστίδας

Άλλο ένα παιχνίδι στο Βάτι κρίθηκε στα τελευταία λεπτά του, με τον Αστέρα Παστίδας να παίρνει πολύτιμο βαθμό στο 94’, ισοφαρίζοντας σε 1-1 τον τοπικό Διαγόρα.

Μετά από ένα κακό πρώτο ημίχρονο με ανούσιο παιχνίδι κέντρου, οι δύο ομάδες στην επανάληψη το είδαν πιο…σοβαρά, κι αποτέλεσμα αυτού ήταν οι γηπεδούχοι να σκοράρουν πρώτοι στο 68’ χάρις στον Παπουρδάνο, εκμεταλλευόμενοι και την αριθμητική υπεροχή τους λόγω της αποβολής του Αποστολάτου.

Όταν ο Ζερβός για λογαριασμό του Διαγόρα Βατίου έκανε φάουλ και αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 93’, έδωσε την ευκαιρία στο Στεργιόπουλο να το εκτελέσει κι από κει ο Κυρίτσης να πετύχει το 1-1 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη.

Φάσεις και γκολ
30’ Ο Παπαστεφάνου στην προσπάθειά του να γυρίσει την μπάλα στον Τύρελη θα μπορούσε να πετύχει αυτογκόλ, αν ο τερματοφύλακας του Διαγόρα Βατίου δεν εκτινασσόταν για να αποκρούσει με γροθιές.

47’ Εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Έλληνα, και ο Ροδανάκης απόκρουσε σε κόρνερ.

50’ Αποβλήθηκε ο Αποστολάτος για τον Αστέρα Παστίδας με δεύτερη κίτρινη κάρτα για σκληρό μαρκάρισμα, κάτι που ξεσήκωσε διαμαρτυρίες προς το διαιτητή Παπαβασιλείου.

68’ Εκτέλεση κόρνερ του Χατζησάββα, και ο Παπουρδάνος, μετά τη σύγχυση στην άμυνα του Αστέρα, βγήκε στο πρώτο δοκάρι και σκόραρε με πλασέ.

93’ Αποβολή στο Διαγόρα Βατίου, καθώς ο Ζερβός αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα για σκληρό μαρκάρισμα.

94’ Μετά την εκτέλεση του φάουλ από το Στεργιόπουλο, ο Λολάκης μέσα από την περιοχή σούταρε, ο Τύρελης απόκρουσε, αλλά στην επαναφορά ο Κυρίτσης έκανε το 1-1.

Από το Διαγόρα Βατίου διακρίθηκαν οι Κατσαρής, Πρέτσι και Χατζησάββας ενώ από τον Αστέρα οι Φελεσάκης, Λυκομέτη και Κυπριώτης.

Παράπονα κι από τις δύο πλευρές για κάποιες αποφάσεις του, δέχτηκε ο διαιτητής Αντώνης Παπαβασιλείου, που είχε βοηθούς του τον Μπερδεμπέ και τη Βασιλείου.

Διαγόρας: Τύρελης, Ζερβός, Κατσαρής, Καραγιάννης, Έλληνας, Παπαστεφάνου, Μοσχής, Λαζίδης (90’ Αδάμος), Πρέτσι (87’ Ζωάννου), Χατζησάββας, Τομάζος (60’ Παπουρδάνος).
Αστέρας: Ροδανάκης, Αποστολάτος, Χαριτάκης (90’ Αυγενικού), Φελεσάκης, Λυκομέτη, Καλαγρής (70’ Πολυχρόνης), Ισκάς, Κυπριώτης (83’ Κυρίτσης), Λολάκης, Πάπα, Στεργιόπουλος.