Άνετο «τρίποντο» για τον Πολυβώτη

Από την αρχή του αγώνα στη Νίσυρο, ο Πολυβώτης επέβαλε το ρυθμό του και κατάφερε να πάρει στην πρεμιέρα της Β’ Κατηγορίας για το β’ όμιλο τη νίκη με 3-1 απέναντι στον Πολύστρατο.

Οι Νισύριοι προηγήθηκαν στο 20’ ύστερα από πάσα του Αδραχτά για τον Προκόπη Χαρτοφύλλη, ο οποίος από θέση τετ-α-τετ πλάσαρε εύστοχα. Μετά το γκολ αυτό ο Πολύστρατος δεν μπόρεσε να ισορροπήσει και έδωσε την ευκαιρία στον Πολυβώτη να κάνει δύο τα τέρματά του στο 35’ με σουτ του Χαρτοφύλλη και πάλι.

Στο 58’ ο Παπαδάκης τροφοδότησε το Χαρτοφύλλη, κάνοντας με πλασέ ο τελευταίος το 3-0. Το μόνο που κατάφερε ο Πολύστρατος ήταν να μειώσει στο 80’ με σουτ του Αμοιρόπουλου, αφού εκμεταλλεύτηκε λάθος στην άμυνα των γηπεδούχων.

Καλή ήταν η διαιτησία του Βλάχου και των βοηθών του Φασουλάρη και Τσιβίτη.

Πολυβώτης: Φωτιάδης (89’ λτ. Κετσές), Χατζηνικολάου ΒΚ., Πατρίκης, Καραγιάννης, Καρακωνσταντίνου, Όλντι Φωτεινής, Παπαδάκης (78’ Σφακιανός Α.), Χατζηνικολάου ΒΔ., Αδραχτάς, Χαρτοφύλλης Π. (80’ Χαρτοφύλλης Ν.).

Πολύστρατος: Δημητρίου, Πόλλος, Χατζηκαλημέρης (60’ Παπακώστας), Αμοιρόπουλος, Λυκοπάντης (70’ Κοιλιάς), Χατζημιχαήλ, Παπαβασιλείου (75’ Αναστασιάδης), Μπακαρής, Παπαστεργής, Γιώτας, Αποστολόπουλος.