Στο τέλος... έγειρε το γήπεδο

Αρκετά δυνατός ο Αντίμαχος στο β΄ μέρος του αγώνα μπόρεσε να ανατρέψει το εις βάρος του από το 5΄ σκoρ (0-1) και να επικρατήσει στο τέλος του Ηρακλή Μαριτσών με 3-1.

Οι γηπεδούχοι δέχτηκαν την ψυχρολουσία σχετικά νωρίς, καθώς ο Ηρακλής με… ροπαλιά του νεαρού Βασιλώττου προηγήθηκε. Από κει κι έπειτα, φαίνεται ξεκάθαρα πώς υπήρχε μόνο μια ομάδα στο γήπεδο, αλλά ο Ηρακλής με σφιχτή άμυνα κράτησε το μηδέν. Οι γηπεδούχοι προσπαθούσαν όμως ανορθόδοξα και τους έμειναν μόνο τα δυο δοκάρια, που είχαν αλλά και άλλες χαμένες ευκαιρίες στο πρώτο μέρος.

Στο δεύερο όμως η είσοδος του Κατσαρού εφ ενός και αφ έτερου ο δυνατός άνεμος που ήταν υπέρ των γηπεδούχων, έκαναν πιο πιεστικό τον Αντίμαχο, που έδειξε την δύναμη του στο τελευταίο δεκαπεντάλεπτο. Έφτασε στο γκολ της ισοφάρισης στο 73 έκανε το 2-1 στο 85΄ κι επισφράγισε την νίκη του με ένα ακόμα στο 92΄. 

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
5' Ο Βασιλλώτος μπήκε στην περιοχή από τα αριστερά έκανε το σουτ με την μπάλα να καταλήγει στην αριστερή γωνία του Μιχαλάκη για το 0-1.

11’  Από κεφαλιά πάσα του Θωνιάτη, ο Πης από κοντά πλάσαρε στο αριστερό κάθε το δοκάρι της εστίας του Σκυλλά.

26΄Από μπαλιά του Θωνιάτη, ο Μποϊλής σούταρε δυνατά αλλά στο οριζόντιο του Σκυλλά

56΄Ιδιο σκηνικό με τον γκολκίπερ του Αντίμαχου να διώχνει το σουτ του Ατσαλάκη.

73΄Ο Συνεσίου βρήκε στρωμένη την μπάλα έξω από την περιοχή και με δυνατό σουτ την έστειλε στα δίχτυα για να γίνει έτσι το 1-1

76΄Ο Κατσαρός με σέντρα σουτ έστειλε την μπάλα στο δεξί κάθετο δοκάρι της εστίας του Σκυλλά.

81΄Από κόρνερ του Χατζησουλεϊμάν η κεφαλιά του Συνεσίου έφυγε άουτ.

85΄Ο Χατζησουλεϊμάν με δυνατό σουτ από το ύψος της περιοχής νίκησε τον Σκυλλά για να γίνει έτσι το 2-1 και η ανατροπή στο παιχνίδι

92΄Ο Συνεσίου με δυνατό σουτ από τα αριστερά νίκησε και πάλι τον Σκυλλά γράφοντας το τελικό 3-1 

Από τον Αντίμαχο άρεσαν περισσότερο οι Συνεσίου, Μποϊλής και ο Κατσαρός στο δεύτερο ημίχρονο.

Από τον Ηρακλή Μαριτσών διακρίθηκαν περισσότερο οι Σαχίνης, Παναγιώτου αλλά κι ο Σκυλλάς παρά τα τρία γκολ που δέχτηκε.

Χωρίς πρόβλημα η διαιτησία των κ.κ. Φραγκιαδάκη, Κρίκογλου και Γιαμούζη    

Οι συνθέσεις

ΑΝΤΙΜΑΧΟΣ: Μιχαλάκης,  Μποϊλής,  Ιωαννίδης,  Θωνιάτης,  Ανδρογιώργης,  Ζιώγας (46΄Κατσαρός),  Συνεσίου,  Χατζησουλεϊμάν,  Πης, Ατσαλάκης,  Βλαντιμίροφ.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΜΑΡΙΤΣΩΝ : Σκυλλάς,  Σαχίνης,  Καρίκης,  Παπακωνσταντής,  Μπάκης,  Παντελίδης (77΄Πιστόλας),  Παναγιώτου,  Γιαννακόπουλος,  Βασιλλώτος,  Ανδρεόπουλος,  Μπουλουντίδης.