Θλίψη! Έχασε τη μάχη η εκπαιδευτικός και πρώην πρόεδρος της Β ΕΛΜΕ Δωδεκανήσου, Ελένη Πυθαρούλιου

Μεγάλη θλίψη σκόρπισε στην τοπική κοινωνία και όχι μόνο, η είδηση του θανάτου της γνωστής εκπαιδευτικού Ελένης Πυθαρούλιου, πρώην Προέδρου της Β' ΕΛΜΕ Δωδεκανήσου και του Πολιτιστικού Συλλόγου Ασφενδιού "ο Θεόκριτος", σε ηλικία 50 ετών.

Η Ελένη Πυθαρούλιου (Οικονομολόγος- Εκπαιδευτικός) ήταν πάντα κοινωνικά ανήσυχη και ενεργή, ευγενική, προσηνής και αγαπητή προσωπικότητα για τους συναδέλφους, τους μαθητές και την τοπική κοινωνία συνολικά.

Δίδασκε για πολλά χρόνια στο ΕΠΑΛ Κω και διετέλεσε Πρόεδρος της Β' ΕΛΜΕ, αλλά και μέλος στο ΔΣ, επίσης, επί σειρά ετών. Παράλληλα, ως ενεργό μέλος της τοπικής κοινωνίας και άνθρωπος της προσφοράς, συμμετείχε στα πολιτιστικά δρώμενα του τόπου μας, για αρκετά χρόνια ως Πρόεδρος και μέλος του Πολιτιστικού Συλλόγου Ασφενδιού "ο Θεόκριτος".

Η καταγωγή της ήταν από την Κρήτη και μεγάλωσε στην Αθήνα, αλλά στην Κω έζησε τα περισσότερα χρόνια της ζωής της. Παντρεμένη τα τελευταία 26 χρόνια με τον συμπατριώτη μας Αντώνη Χατζηγιακουμή, μητέρα τριών παιδιών (δύο αγοριών κι ενός κοριτσιού)

Έπειτα από μακροχρόνια ασθένεια κατέληξε σήμερα το πρωί σε Νοσοκομείο στην Αθήνα (λεπτομέρειες για την κηδεία της, η οποία θα πραγματοποιηθεί πιθανότατα μεθαύριο στο Ζηπάρι, θα έχουμε αργότερα).

Πηγή: aegeanews.gr