Ζεστή αγκαλιά, παθιασμένες φιγούρες  και βήματα γεμάτα δυναμισμό στη Ρόδο

Στην Αργεντινή υπάρχει μια λέξη που σημαίνει ταυτόχρονα "ζεστή αγκαλιά", "παθιασμένες φιγούρες"  και "βήματα γεμάτα δυναμισμό" . Και η λέξη αυτή είναι Τάνγκο.

Σας προσκαλούμε να γνωρίσετε από κοντά την μαγεία αυτού του χορού και να γίνεται μέλος της ομάδας μας "El Abrazo del Tango".

Η Ομάδα Αργεντίνικου Τάνγκο Ρόδου "Εl Abrazo del Tango" δραστηριοποιείται στην Ρόδο από το 2010, έχοντας στο ιστορικό της πολλές δράσεις.

 Πιο αναλυτικά αυτές είναι: εβδομαδιαίες βραδιές αργεντίνικου τάνγκο (μιλόγκα), σεμινάρια με καταξιωμένους δασκάλους απο Ελλάδα και Αργεντινή, Φεστιβάλ Αργεντίνικου Τάνγκο με συμμετοχή και προσέλευση χορευτών απο πολλά μέρη του κόσμου, εβδομαδιαία μαθήματα και συμμέτοχες σε πολιτιστικά δρώμενα του Δήμου.

 

 

Κατά την διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου, χορεύουμε στον τρούλο στο Μαντράκι και κατά την χειμερινή περίοδο στο γνωστό μπαρ Ρωγμή του Χρόνου κάθε Σάββατο στις 22:00 στην Παλιά Πόλη.

Με γνώμονα την αγάπη μας για το Τάνγκο και την επιθυμία να μεγαλώσει η κοινότητα μας με νέα μέλη, διοργανώνουμε και φέτος μαθήματα Αργεντίνικου Τάνγκο στον χώρο του Δ.Ο.Π.Α.Ρ. Διαγοριδών 3, κάθε Τετάρτη (στην αίθουσα θεάτρου) και Παρασκευή (στην αίθουσα χορού) 21:00-23:00.

Διοργανωτές και χοροδιδάσκαλοι Γιώργος Πήχης και Νόνα Ναλμπάντη. Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα 6972898978 και 6997047148. Facebook Group: www.facebook.com/groups/elabrazodeltango/

Βήμα, ρυθμός, μουσική, όλα σε μια αγκαλιά... στην αγκαλιά του Τάνγκο