Δίκαιη μοιρασιά στις Φάνες

Φάνες

  Από έναν βαθμό έδωσε η πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας σε Ακουσίλαο και Τήλο. Οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν χθες στο γήπεδο των Φανών στο πλαίσιο του χρονικά τελευταίου αγώνα του 1ου ομίλου και έκλεισαν το ραντεβού τους στο ισόπαλο 2-2, που εν τέλει μοιάζει να αποδίδει δικαιοσύνη.

 Ο Ακουσίλαος ξεκίνησε τον αγώνα καλύτερα και ανταμείφθηκε για την υπεροχή του στο 25’, όταν μετά από κόρνερ του Γιορδαμνή, ο Κουτσουμπάρης «έγραψε» το 1-0 με καλοζυγισμένη κεφαλιά. Η Τήλος έδειξε να αφυπνίζεται, έβγαλε επιθετικότητα και στο 38’ ισοφάρισε με πλασέ του Χριστοφή μέσα από τη μεγάλη περιοχή.

 Το ίδιο «σενάριο» έμελλε να επαναληφθεί στο δεύτερο μέρος. Η ομάδα των Φανών μπήκε στο γήπεδο ξανά ζωηρά και στο 50’ ανέκτησε το προβάδισμα, χάρη σε έξοχο ψηλοκρεμαστό σουτ του Παπακωνσταντίνου, μόνο που δεν το χάρηκε για πολύ. Δύο λεπτά αργότερα ο Κυριάκος Σακελλάρης έφυγε στην αντεπίθεση «σπάζοντας» το τεχνητό οφσάιντ, τη στιγμή της εξόδου του Αλεξανδρή «έκοψε» δίπλα του στον Ηρακλή Σακελλάρη και του έδωσε τη δυνατότητα να διαμορφώσει, με πλασέ στην κενή εστία, το τελικό 2-2.

 Μέχρι το τέλος του παιχνιδιού ο Ακουσίλαος προσπάθησε να πιέσει και Τήλος να «κλέψει» τη νίκη με επικίνδυνες αντεπιθέσεις. Σε μία απ’ αυτές στο 80’, το σουτ του Μόσχου κατέληξε στο δοκάρι.    

 Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Παπαβασιλείου και βοηθοί του οι Μπέκας και Πλάτσης. Με τις αποφάσεις τους δεν ικανοποίησαν καμία από τις δύο ομάδες, που έχουν παράπονα.  

Οι συνθέσεις:

Ακουσίλαος

 Αλεξανδρής, Καραμολέγκος, Γιορδαμνής, Κουτσουμπάρης, Κώστας, Τσίγκριλας, Σάβενας, Καβουκλής, Νικολίτσης (55’ Ευθυμίου), Χουσενάι (70’ Καραμούτας), Παπακωνσταντίνου

Τήλος

 Χατζηνικόλας, Χατζηφούνας, Ρούκο, Σακελλάρης Κ., Οίκουτας, Χριστοφής, Νικολής, Σακελλάρης Η., Ανγκόλλι, Μόσχος (80’ λ.τ. Καρασάββας), Οικονόμου