Δευτέρα στο Παγκρήτιο  ο Ιάλυσος

Ούτε κρύο…ούτε ζέστη στον Ιάλυσο για τον αποκλεισμό από το Κύπελλο στο τοπικό ντέρμπι με την Ρόδο (2-1). Οι «ερυθροκίτρινοι» με νέο τεχνικό για πολύ λίγο χρονικό διάστημα στον πάγκο τους, είδαν νέα παιδιά να αγωνίζονται σε ένα ντέρμπι και να αφήνουν πολύ καλές εντυπώσεις.

Σε μερικά από αυτά όπως έγινε γνωστό, θα δοθούν ευκαιρίες και σε παιχνίδια πρωταθλήματος στη Γ΄ Εθνική, αφού πρώτα δουλέψουν πολύ και με τον νέο γυμναστή που ανακοινώθηκε χθες, αλλά και με τον Ηλία Φυντάνη που όπως έγινε γνωστό «είδε αυτό που ήθελε στο ντέρμπι του Κυπέλλου».

Αυτό όμως το ματς είναι παρελθόν και το Κύπελλο της Γ΄Εθνικής ιστορία πλέον, καθώς ο Ιάλυσος έχοντας αποκλεισθεί θα ρίξει το ενδιαφέρον του πλέον στο πρωτάθλημα.

ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ
Ο Ιάλυσος την 6η αγωνιστική καλείται να δώσει ένα από τα πιο δύσκολα παιχνίδια. Θα πάει στο Παγκρήτιο, να αντιμετωπίσει τον  εκ των φαβορί Εργοτέλη, σε ένα ματς που θα γίνει κι αυτό Δευτέρα, για συγκοινωνιακούς λόγους και εξαιτίας έλλειψης εισιτηρίων.

Οι «ερυθροκίτρινοι» κατέθεσαν αίτημα να αλλάξει η ημέρα διεξαγωγής του αγώνα και σύμφωνα με πληροφορίες, το ματς του Εργοτέλη θα γίνει τη Δευτέρα στις 15.00 Στον αγώνα επιστρέφει από τιμωρία ο Γιώργος Κοκκίνης, ενώ θα απουσιάσει για μια ακόμα φορά ο τραυματίας Δημήτρης Σταυλάς.

Η προετοιμασία για τον αγώνα στην Κρήτη, ξεκίνησε χθες με την ομάδα να προπονείται σε δυο γκρουπ, με εκείνους  που έπαιξαν κατά της Ρόδου να κάνουν αποθεραπεία.