Ποιο… κύπελλο; Στο μυαλό της Ρόδου μόνο ο Ατσαλένιος

Ως ένα καλό τεστ προετοιμασίας προσέγγισαν στη Ρόδο το κυριακάτικο παιχνίδι κυπέλλου με τον Ιάλυσο, το οποίο τα «ελάφια» κέρδισαν με 2-1 και από χθες ούτε που το σκέφτονται, καθώς το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας ξεκινάει ξανά και η 6η αγωνιστική φέρνει στο νησί τον ισχυρό Ατσαλένιο.

 Η χθεσινή προπόνηση έγινε στο βοηθητικό του Δημοτικού Σταδίου και το τεχνικό επιτελείο είδε με χαρά να επανέρχονται σε κανονικούς ρυθμούς τόσο ο Μπόρισλαβ Τάντιτς, όσο και ο Στέφανος Νικήτας, ενώ έτοιμος να επανέλθει είναι και ο Θεόφιλος Κουρούπης, ο οποίος συνέχισε χθες, για καθαρά προληπτικούς λόγους, το ατομικό του πρόγραμμα. Εκτός δράσης παραμένει μόνο ο αμυντικός Δημήτρης Παπαδόπουλος, ο οποίος κάνει θεραπείες. Σήμερα οι ποδοσφαιριστές της Ρόδου θα ξεκουραστούν, στο πλαίσιο του ρεπό που τους παραχώρησε ο προπονητής τους Σάββας Ορφανίδης.

Αναζήτησης συνέχεια
Εν τω μεταξύ, τη μεταγραφική αγορά «χτενίζει» η διοίκηση της Ρόδου προκειμένου να προλάβει, μέχρι το τέλος του μήνα, να κάνει τις προσθήκες που χρειάζεται η ομάδα. Όπως είναι γνωστό, στις προτεραιότητες βρίσκεται η απόκτηση ενός έμπειρου τερματοφύλακα, ενός επιθετικού περιοχής, καθώς κι ενός ακόμα κεντρικού αμυντικού. Η επιλογές που προσφέρει στην παρούσα φάση η αγορά δεν είναι πολλές, ωστόσο τα «ελάφια» εκτιμούν πως μέσα στις επόμενες μέρες η προσπάθειά τους θα αποδώσει.

Ευχαριστίες στο Διγενή
Στη διάθεση των ακαδημιών της Ρόδου θα βρίσκεται κάθε Τετάρτη το γήπεδο Κοσκινού, με τους ανθρώπους του συλλόγου να ευχαριστούν με ανακοίνωσή τους τη διοίκηση του Διγενή: 

  «Η νέα διοίκηση του Α.Σ. Ρόδος θέλει να ευχαριστήσει θερμά τη διοίκηση του Α.Σ. Διγενή Κοσκινού για την παραχώρηση του γηπέδου της στα αγωνιστικά τμήματα των Ακαδημιών μας κάθε Τετάρτη και επιφυλάσσεται για ανταπόδοση.»