Άγνωστο αν και πότε θα διεξαχθεί το γυναικείο πρωτάθλημα Δωδεκανήσου

Η προηγούμενη εβδομάδα πέρασε χωρίς νεότερη εξέλιξη, η καινούρια ήρθε επίσης χωρίς νέα ειδοποίηση σχετικά με το τι θα γίνει εν τέλει με το πρωτάθλημα γυναικών το οποίο ξεκινάει, βάσει προκήρυξης, το επόμενο Σαββατοκύριακο 29-30/10.

Η υπόθεση με τον Ανταγόρα και τα δελτία των αθλητριών από τον Ιπποκράτη αποτελεί ακόμη «μυστήριο» καθώς πρέπει να ξεκαθαρίσει και να δοθεί το οριστικό «ναι» ή «όχι» από τα κεντρικά (ΕΟΚ), παρότι οι προπονήσεις της γυναικείας ομάδας πραγματοποιούνται κανονικά.

Το θέμα περιπλέχθηκε με την παραίτηση του Ανταγόρα από τον αγώνα κορασίδων με αντίπαλο την ΑΕ Δικαίου και μάλιστα την τελευταία στιγμή (Παρασκευή) αφού ήταν γνωστό εδώ και καιρό ότι το πρωτάθλημα ξεκινούσε το περασμένο Σαβ/κο και πως το ματς της πρεμιέρας είχε οριστεί την Κυριακή 16/10.

Προφανώς, υπάρχει πρόβλημα με τα δελτία αλλά πρέπει να δοθεί άμεσα μία τελική απάντηση αναφορικά με τη συμμετοχή ή όχι του Ανταγόρα στο πρωτάθλημα γιατί αν αλλάξει κάτι (πχ. με την αποχώρηση της ομάδας), η ΤΕ λογικά θα πρέπει να προβεί σε τροποποίηση της προκήρυξης και αν ενωθούν οι δύο όμιλοι, αλλάζει και ο (οικονομικός) προγραμματισμός των υπόλοιπων ομάδων!