Ποια είναι η Ροδίτισσα ηθοποιός που θα συμμετάσχει στο «Μπρούσκο»

Ποια είναι η Ροδίτισσα ηθοποιός που θα συμμετάσχει στο «Μπρούσκο»

Ποια είναι η Ροδίτισσα ηθοποιός που θα συμμετάσχει στο «Μπρούσκο»

Μπάμπης Μαστροδημήτρης

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 13547 ΦΟΡΕΣ

Ένα πρόσωπο έκπληξη βρίσκεται μεταξύ των ηθοποιών που συμμετείχαν στα γυρίσματα του «Μπρούσκο» στη Ρόδο. Πρόκειται για τη γνωστή στο ροδιακό κοινό, συμπατριώτισσά μας Σουζάνα Καρδούλια.

Στο περιθώριο των γυρισμάτων της σειράς στο οινοποιείο Κουνάκη η κα. Καρδούλια μίλησε στη «Ροδιακή» για τον ρόλο της, πώς προέκυψε αυτή η συνεργασία, για τη θεατρική της παρουσία εδώ και αρκετά χρόνια στη Ρόδο και πολλά άλλα.

Πώς προέκυψε η συνεργασία σας με το «Μπρούσκο»;

Δέχθηκα ένα τηλεφώνημα από έναν μαθητή μου ηθοποιό ο οποίος βρίσκεται στην Κύπρο και πρωταγωνιστεί στο «Μπρούσκο», τον Μανώλη Κλωνάρη. Ήταν μαθητής μου εδώ στο θέατρο της Ρόδου!

Με ενημέρωσε ότι θα έρθει το «Μπρούσκο» στο νησί για γυρίσματα και ότι αναζητούν μια ηθοποιό για έναν ρόλο. Στη συνέχεια επικοινώνησε μαζί μου η παραγωγή και έκλεισε η συμφωνία.

Χωρίς να αποκαλύψουμε πολλά πράγματα, ποιος θα είναι ο ρόλος σας;

Είμαι η Τσαμπίκα Θαλασσινού, μια επιχειρηματίας που έχω ένα οινοποιείο και κάποιους αμπελώνες, τα οποία θα επισκεφθούν οι πρωταγωνιστές της σειράς, όπου εξελίσσεται ένα μέρος της ιστορίας τους στη Ρόδο, στην οποία συμμετέχω και εγώ.

Σε σκηνή που γυρίστηκε στον Μονόλιθο, μαζί με την Βαρβάρα Λάρμου

Πόσο σημαντικό είναι για τη Ρόδο να φιλοξενεί τέτοιες σειρές;

Είναι αρκετά σημαντικό για πολλούς λόγους. Το «Μπρούσκο» είναι μια μεγάλη παραγωγή που προβάλλεται στην Ελλάδα, την Κύπρο και σε πολλές χώρες του εξωτερικού, την οποία την παρακολουθούν και πολλοί ομογενείς.

Σίγουρα αποτελεί σημαντική προβολή για τη Ρόδο, γιατί τα γυρίσματα περιλαμβάνουν και τοπία του νησιού. Όπως για παράδειγμα στον Έμπωνα, στον Μονόλιθο, στην πόλη της Ρόδου, στην Παλιά Πόλη κλπ. Νομίζω ότι είναι πάρα πολύ σημαντική και μεγάλη προβολή του νησιού.

Έχετε συμμετάσχει ξανά σε τηλεοπτική παραγωγή ως ηθοποιός;

Ασχολούμαι με το θέατρο αρκετά χρόνια, αλλά είναι η πρώτη φορά που κάνω τηλεόραση. Είμαι κυρίως ηθοποιός του θεάτρου και έχω ανέβει πάρα πολλές φορές σε μια θεατρική σκηνή.

Σε τηλεοπτικό γύρισμα είναι η πρώτη φορά που παίρνω μέρος και για εμένα είναι μια πολύ ιδιαίτερη και σημαντική εμπειρία και εύχομαι πραγματικά να έχω και συνέχεια γιατί με ενδιαφέρει ο χώρος της τηλεόρασης. Σίγουρα σε κάνει γνωστό σε ένα ευρύτερο κοινό.

Πλέον βρίσκεστε μόνιμα στη Ρόδο;

Μένω μόνιμα αρκετά χρόνια πλέον στη Ρόδο. Ξεκίνησα να συνεργάζομαι με το Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Ρόδου ως ηθοποιός και ως δασκάλα των θεατρικών εργαστηρίων. Παραμένω στο νησί και έχω αναλάβει τα θεατρικά εργαστήρια του Δήμου Ρόδου.

Παράλληλα έχω δική μου θεατρική ομάδα, για δεύτερη χρονιά συνεργάζομαι με τα θεατρικά εργαστήρια του Ιδρύματος Σταματίου και επίσης σκηνοθετώ παραστάσεις σε συνεργασία με άλλους πολιτιστικούς φορείς της περιοχής μας.

Υπάρχουν ταλαντούχα παιδιά στο χώρο του θεάτρου στη Ρόδο;

Η Ρόδος είχε και έχει πολλά ταλέντα! Ξεκίνησα λέγοντας είχε γιατί από τη Ρόδο αναδείχθηκε και υπήρξε μαθητής μου ο Γιώργος Χρυσοστόμου, ο οποίος κάνει καριέρα τόσο στο θέατρο, όσο και στην τηλεόραση. Επίσης ο Κώστας Σαββιδάκης και πάρα πολλά παιδιά ακόμη που ξεχνάω και ας με συγχωρήσουν γι’ αυτό.

Είναι επίσης αρκετά κορίτσια όπως η Αριάδνη Καβαλιέρου που πρωταγωνίστησε στην ταινία του Γιώργου Τσεμπερόπουλου «Ο εχθρός μου», η οποία είναι εξαιρετική ηθοποιός. Με βάση τα όσα βιώνω καθημερινά στα θεατρικά εργαστήρια πρέπει να σου πω ότι συνεχίζουμε να έχουμε ταλέντα.

Πλέον πάρα πολύς κόσμος θεωρεί ότι είναι σπουδαίο να ασχοληθεί με το θέατρο, γιατί γίνεται ένας καλύτερος άνθρωπος και διαπαιδαγωγείται. Γι’ αυτό έχω μαθητές που είναι και μεγαλύτεροι σε ηλικία, 55-60 ετών. Κι αυτό είναι ακόμα πιο σπουδαίο.

Διαβάστε ακόμη

Γιάννης Παππάς: «Οι Eυρωεκλογές δεν είναι επίδειξη επαναστατικής γυμναστικής»

Νίκος Παντελής: Ο κωμικός από τη Ρόδο, είναι το πιο «φρέσκο» πρόσωπο της ελληνικής stand-up σκηνής

Αυξημένοι οι ατμοσφαιρικοί ρύποι στο κέντρο της Ρόδου το καλοκαίρι

Άφησε την Αδελαΐδα για να μεγαλώσει την οικογένειά της στη Λαχανιά

Όλγα Κεφαλογιάννη: Το 2024 θα είναι ακόμα μία εξαιρετική χρονιά για τον ελληνικό Tουρισμό

Γ. Χατζής: Πρέπει να καθίσουμε όλοι σε ένα τραπέζι και να συνθέσουμε ένα εθνικό σχέδιο υποδομών

Αντώνης Ζερβός: Ξεκίνησε ως «παιχνίδι» και κατέληξε ως στοίχημα με τον εαυτό μου

Ο ελληνικός Τουρισμός χρειάζεται εθνικό σχέδιο για να διατηρηθεί στην κορυφή, δηλώνει ο Γιάννης Ρέτσος