Ανασύνταξη και προσπάθεια ενίσχυσης στον Ηρακλή Μαριτσών

Σε μία αρκετά καλή στιγμή ήρθε για τον Ηρακλή Μαριτσών το ρεπό που έχει για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries. Οι «ροπαλοφόροι» θα προσπαθήσουν να αξιοποιήσουν τις επόμενες μέρες προκειμένου να ηρεμήσουν, να δουλέψουν τις αδυναμίες τους, να ανασυνταχθούν, αλλά και να ενισχυθούν, με προσθήκη είτε στη μεσαία γραμμή, είτε στην επίθεση. 

 Η προσπάθεια της διοίκησης του Ηρακλή να πείσει τον Εμίλ Μπιγκό δεν ευδοκίμησε και όπως όλα δείχνουν, νέα προσέγγιση δεν πρόκειται να υπάρξει, ενώ στο προσκήνιο βρίσκεται εδώ και λίγες μέρες το όνομα του 20χρονου πρώην μεσοεπιθετικού του Ιάλυσου Ραφαήλ Φλεβάρη. Ο νεαρός αποχώρησε μεν από τους «τοξοβόλους» και επέστρεψε στο Διαγόρα, στον οποίο και ανήκει.

 Χθες οι ποδοσφαιριστές του Ανδρέα Βλασσόπουλου είχαν ρεπό, σήμερα και αύριο θα προπονηθούν κανονικά, ενώ δεν αποκλείεται το σαββατοκύριακο να κυλήσει με φιλικό παιχνίδι, αν βρεθεί αντίπαλος από τις ομάδες της Β’ κατηγορίας που έχουν ρεπό (Ευκλής και Σύμη).

Πρόσκληση στους Βετεράνους 
Ανοιχτή πρόσκληση σε όσους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές έχουν φορέσει στο παρελθόν τη φανέλα του Ηρακλή απευθύνει η διοίκηση του συλλόγου, στο πλαίσιο της προσπάθειάς της να κατεβάσει ομάδα στο 3ο  «Τουρνουά Βετεράνων Ιστορίας και Φιλανθρωπίας». Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τον πρόεδρο του σωματείου των Μαριτσών Βασίλη Παπακωνσταντή, στο τηλέφωνο 6977993390.