Η Αθλέτικο τιμά τους Βετεράνους

Με ανακοίνωσή της χθες η Αθλέτικο γνωστοποίησε πως προσφέρει σε όλα τα μέλη του Συλλόγου Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Αφάντου από μια κάρτα ελευθέρας για όλες τις αθλητικές και πολιτιστικές δραστηριότητές της.

Με αυτόν τον τρόπο αναγνωρίζεται η προσφορά όλων όσοι αγωνίστηκαν κατά το παρελθόν σε συλλόγους στην περιοχή, θέλοντας τους παράλληλα κοντά της στη μεγάλη προσπάθεια για την ποδοσφαιρική ανάπτυξη στ’ Αφάντου.

Η ανακοίνωση:
«Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. της Αθλέτικο Π.Σ.Α. Αγ. Λουκάς σε συνεργασία με το Δ.Σ. του Συλλόγου Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Αφάντου ανακοινώνει την απόφαση να προσφέρει σε όλα τα ενεργά μέλη βετεράνων ποδοσφαιριστών του συλλόγου από μία προσωπική κάρτα ελευθέρας εισόδου για όλες τις αθλητικές και πολιτιστικές δραστηριότητες του συλλόγου μας ως τιμής ένεκεν για την συνεχή συνεισφορά τους στον χώρο του ποδοσφαίρου του τόπου μας και της Ε.Π.Σ. Δωδεκανήσου.

Ευχόμαστε στον Σύλλογο Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Αφάντου να συνεχίσουν τις δραστηριότητές τους και να μπορέσουμε με μελλοντικές κοινές συνεργασίες, πρωτοβουλίες και δράσεις όλοι μαζί να συμβάλλουμε στην ανάπτυξη του αθλήματος του ποδοσφαίρου σε όλα τα επίπεδα στην περιοχή μας».