Διημερίδα για τον τουρισμό, την πολιτική και την επικοινωνία στη Ρόδο

Ξεκινούν αύριο Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2016 και ώρα 17.45 (αίθουσα Γεώργιος Καραγιάννης Επιμελητήριο Δωδεκανήσου) οι εργασίες της Γ’ Διεπιστημονικής Διημερίδας «Τουρισμός, Πολιτική και Επικοινωνία».

Ο συσχετισμός και η αλληλεξάρτηση μεταξύ Τουρισμού, Πολιτικής και Επικοινωνίας θα αποτελεί το κεντρικό θέμα των εισηγήσεων, τις οποίες θα παρουσιάσουν πολιτικοί, ακαδημαϊκοί, ειδικοί επιστήμονες δημοσιογράφοι.

Στο πλαίσιο αυτό, στη συνεδρία με τίτλο «Τουρισμός, Δημοσιογραφία και Πολιτική» ο δημοσιογράφος και Βουλευτής Β’ Αθηνών του ΣΥΡΙΖΑ κ. Γιώργος Κυρίτσης, η δημοσιογράφος και Βουλευτής Β’ Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας κα. Σοφία Βούλτεψη, η ιστορικός και Βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης από «Το Ποτάμι» κα. Κατερίνα Μάρκου και ο οικονομολόγος και βουλευτής Α’ Αθηνών της «Ένωσης Κεντρώων» κ. Μάριος Γεωργιάδης, θ’ αναπτύξουν τις θέσεις τους, με σκοπό να «χτιστεί» η γέφυρα της θεωρίας και της πράξης αναφορικά με τον συσχετισμό και την αλληλεξάρτηση των τριών τομέων, του Τουρισμού, της Πολιτικής και της Επικοινωνίας.

Οι εργασίες της Διημερίδας θα συνεχισθούν την Παρασκευή 21 και το Σάββατο 22 Οκτωβρίου στην Κω. Η εκδήλωση θα φιλοξενηθεί στο Kos Hotel (ώρα έναρξης 21 Οκτωβρίου: 17.30 και ώρα έναρξης 22 Οκτωβρίου: 9.30).
Η είσοδος είναι ελεύθερη. Θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής.