Καλές εντυπώσεις από τον Βαλιτζό στον Ιάλυσο

Συνεχίσθηκε χθες κανονικά η προετοιμασία του Ιάλυσου για τον αγώνα της Δευτέρας, με τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο Στάδιο. Οι «ερυθροκίτρινοι» θέλουν να πραγματοποιήσουν καλή εμφάνιση και να επιστρέψουν μ’ ένα θετικό αποτέλεσμα, από ένα ομολογουμένως πολύ δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε έναν αντίπαλο.

Οι «ερυθροκίτρινοι» ανέβασαν ρυθμούς χθες. Ο Ηλίας Φυντάνης με τον Γιάννη Κατσανίκα ενέτειναν τους ρυθμούς της ομάδας εν όψει του αγώνα της Κρήτης κι έριξαν το βάρος στη φυσική κατάσταση και την τακτική.

Μοναδικός απών ήταν ο Δημήτρης Σταυλάς, ο οποίος δεν είναι ακόμα έτοιμος να ακολουθήσει τους ρυθμούς της ομάδας.

Αξίζει να σημειωθεί πώς στην χθεσινή προπόνηση πήρε μέρος ο 27χρονος Καμερουνέζος ποδοσφαιριστής Ιμπραήμ Βαλιτζό, ο οποίος σε μια πρώτη εικόνα άφησε καλές εντυπώσεις.

Ωστόσο η τεχνική ηγεσία θέλει να τον δει ξανά σε προπόνηση, προκειμένου να έχει ολοκληρωμένη άποψη κι αν οι εντυπώσεις είναι και πάλι καλές, θα αποκτηθεί και η Διοίκηση θα «τρέξει» τα σχετικά έγγραφα, προκειμένου να εκδοθεί δελτίο κι ο παίκτης να είναι παρών στην αποστολή της Κρήτης. Όλα αυτά φυσικά εφόσον ο κ. Φυντάνης δώσει σήμερα το ΟΚ

Η προσπάθεια πάντως  μεταγραφικής ενίσχυσης συνεχίζεται, αλλά εκείνο που πρέπει να καταλάβει ο κόσμος, είναι πώς είναι Νοέμβριος και οι καλοί παίκτες έχουν ομάδα αυτή την εποχή. Πάντως η Διοίκηση του Ιάλυσου καιροφυλακτεί για κάθε καλή περίπτωση.