Θριαμβευτικά στην κορυφή ο Φοίβος

Κανείς δεν περίμενε να έχει τέτοια έκταση η νίκη του Φοίβου επί της Δόξας Καρδάμαινας (7-0).

Με τη νίκη του αυτή ο Φοίβος, έχοντας το απόλυτο,  βρίσκεται στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, εκμεταλλευόμενος το ρεπό του Διαγόρα την 4η αγωνιστική.

Πάντως στην Κρεμαστή δεν πετούν στα σύννεφα. Γνωρίζουν καλά και τη δυναμικότητα της ομάδας, αλλά και το τι έχει ν’ αντιμετωπίσει από δω και πέρα.

Ο Μιχάλης Πολιάς αναφερόμενος στο θριαμβευτικό 7-0 της ομάδας του, τόνισε:

«Η ομάδα και σε αυτό το παιχνίδι έδειξε σοβαρότητα και αγωνιστική πειθαρχία. Οι παίκτες είχαν διάθεση να παίξουν καλό ποδόσφαιρο. Το δείχνει άλλωστε το σκορ. Παίξαμε  στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα πολύ καλό ποδόσφαιρο. Ο Φοίβος συνεχίζει να ανεβαίνει σε αγωνιστικό επίπεδο και το δείχνει μέσα στο γήπεδο. Ελπίζω να πάνε όλα καλά και από δω και πέρα που έχουμε δύσκολο πρόγραμμα να συνεχίζουμε να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και να φτάσουμε την ομάδα όσο ψηλά γίνεται».

Ο Φοίβος έχει την 5η αγωνιστική να δώσει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Θα πάει στα Αφάντου να αντιμετωπίσει τον ισχυρό ΑΕΡΑ κι έχει σκοπό να κάνει κι εκεί το παιχνίδι του και να έχει κέρδος και από αυτό το παιχνίδι.

Η τεχνική ηγεσία με την σειρά της,  ξεκίνησε από χθες την προετοιμασία της  ομάδας για τον αγώνα αυτό. Η προπόνηση έγινε χθες σε δυο γκρουπ, καθώς μερικοί από τους παίκτες αισθάνθηκαν κουρασμένοι και ακολούθησαν πιο χαλαρούς ρυθμούς.