Στη Ρόδο για δυο φιλικά οι Αθλοπαιδιές Κω

Κανονικά συνεχίζει την προετοιμασία της η ανδρική ομάδα βόλεϊ  των Αθλοπαιδιών της Κω,  με τον Αλκιβιάδη Χατζηνικολάου να προσπαθεί να αντιμετωπίσει κατά τον καλύτερο τρόπο το κομμάτι των φιλικών αγώνων προετοιμασίας.

Είναι γνωστό πώς τα οικονομικά των συλλόγων, δεν επαρκούν για την λειτουργία τους  για όλο το χρόνο  και οπωσδήποτε οι ομάδες των νησιών, δεν μπορούν να μετακινηθούν προς την υπόλοιπη Ελλάδα, αλλά και δεν μπορούν να φιλοξενήσουν ομάδες από κει.

Αυτός είναι ο σπουδαιότερος λόγος για τον οποίο η ομάδα των Αθλοπαιδιών, έρχεται Σαββατοκύριακο στο νησί μας για να δώσει δυο φιλικά παιχνίδια:

-Το Σάββατο στις 16.30 στις εγκαταστάσεις του «Ροδίων Παιδεία» θα αντιμετωπίσει   το ευρισκόμενο στον ίδιο Όμιλο της Α2  «Ροδίων Αθλησις».

-Και την Κυριακή το μεσημέρι στο κλειστό της Κρεμαστής θα παίξει με την ανδρική ομάδα του Φοίνικα.

Ο Αλκιβιάδης Χατζηνικολάου δεν θα έχει στη διάθεσή του στο πρώτο παιχνίδι τους Δημήτρη Χατζηνικολάου και Στέφανο  Κώστογλου, οι οποίοι θα έρθουν λίγο αργότερα και θα ενσωματωθούν με την αποστολή της ομάδας τους, προκειμένου να χρησιμοποιηθούν στον αγώνα με τον Φοίνικα την επόμενη μέρα.

Όπως είπε ο Αλκιβιάδης Χατζηνικολάου «Η προετοιμασία της ομάδας συνεχίζεται κανονικά και είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών που δείχνουν θέληση για να είναι όσο το δυνατόν καλύτεροι στο πρωτάθλημα της Α2. Στα φιλικά θα σημειώσουμε τα λάθη μας και θα προσπαθήσουμε να τα διορθώσουμε μέχρι την εβδομάδα πρωταθλήματος.

Στις 29 Οκτωβρίου θα φιλοξενήσουμε το «Ροδίων» σε ένα ακόμα φιλικό στην Κω και θα βγάλουμε τα συμπεράσματα μας .Σε εκείνο το ματς θα είναι μαζί μας όλοι οι παίκτες. Μετά θα μπούμε στο επταήμερο της πρεμιέρας κι εκεί θα επικεντρωθούμε στα επί μέρους του πρώτου αγώνα».