«Σκασμένοι» με την  ατυχία τους στον Διαγόρα Βατίου

«Τρελαμένοι» με την κακοδαιμονία που τους κυνηγάει από το ξεκίνημα της χρονιάς είναι στο Βάτι, καθώς το τελευταίο παιχνίδι με τον Αστέρα Παστίδας ήταν το τρίτο από τα τέσσερα που ο Διαγόρας έχασε βαθμούς στην εκπνοή.

 Είχε προηγηθεί η ήττα από τον ΑΕΡΑ στο 90’, καθώς και η ισοπαλία με τον Κλεόβουλο, και πάλι λίγα δευτερόλεπτα πριν ακουστεί το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

Ο Γιάννης Καμπούρης εκτιμά πως η βαθμολογική συγκομιδή αδικεί την ομάδα του και περιμένει το «φύλλο» να γυρίσει στο κυριακάτικο παιχνίδι της Κω με τον Αντίμαχο. Ο έμπειρος τεχνικός αναγνωρίζει μεν τις δυσκολίες του αγώνα, ωστόσο τονίζει πως έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στους ποδοσφαιριστές του, οι οποίοι με την απόδοσή τους δείχνουν να πλησιάζουν την καλή εικόνα που παρουσίασαν στα φιλικά παιχνίδια της προετοιμασίας.

Απλά, οι «κυανέρυθροι» της Νότιας Ρόδου χρειάζονται μία «πινελιά» αυτοσυγκέντρωσης και λίγη τύχη, ώστε να αρχίσουν να κατακτούν «τρίποντα» και να βρουν ρυθμό.

Στο παιχνίδι της Κω ο Γιάννης Καμπούρης δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τιμωρημένο Βασίλη Ζερβό, ο οποίος είδε στο ματς με τον Αστέρα Παστίδας την κόκκινη κάρτα (θα λείψει για μία αγωνιστική), καθώς και τον τραυματία Λάμπρο Ζωάννου, ο οποίος θα επανέλθει στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.