Την Κυριακή θα ολοκληρωθεί το παιχνίδι στην Αλιμιά

Στην τελική ευθεία για την ανάδειξη του νικητή βρίσκεται το παιχνίδι επιβίωσης “The Island”  που διεξάγεται στην Αλιμιά από τις 13 του μήνα.

Το παιχνίδι θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 23 Οκτωβρίου δηλαδή μεθαύριο και ήδη ένας από τους 20 παίκτες του έχει ξεκάθαρο προβάδισμα σύμφωνα με τη βαθμολογία των κριτών.

Οι συμμετέχοντες (12 άνδρες και 8 γυναίκες) από το Βέλγιο, την Ολλανδία,  τη Γερμανία, την Αυστρία, την Αγγλία εκτός από την πρόκληση να επιβιώσουν στο νησί περνούν από διάφορες δοκιμασίες αντοχής για τις οποίες συγκεντρώνουν βαθμούς.


Πρόκειται για ένα καινοτόμο τουριστικό προϊόν, το οποίο λανσάρει για πρώτη φορά στην Ελλάδα το εξειδικευμένο τουριστικό πρακτορείο “Beyond Borders“ με έδρα το Βέλγιο. Το εγχείρημα έχει την υποστήριξη της Διεύθυνσης Τουρισμού της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και του γραφείου Κάτω Χωρών του ΕΟΤ.   

Τα μέλη της παραγωγής όπως είναι γνωστό έχουν εγκατασταθεί στο νησί  Χάλκης (όπου υπάγεται διοικητικά η Αλιμιά) και επιβλέπουν τους συμμετέχοντες.

Οι παίκτες πρέπει κατά τη διάρκεια της παραμονής τους να αντεπεξέρχονται σε διάφορες δοκιμασίες που θα ορίζει κάθε φορά η παραγωγή και θα συγκεντρώνουν πόντους ώστε οι οκτώ καλύτεροι από την εικοσάδα να περάσουν στον τελικό.  Ο νικητής θα κερδίσει ένα μικρό χρηματικό έπαθλο, ενώ μετά τον τελικό όλοι οι παίκτες θα μείνουν μία βραδιά στην Χάλκη όπου θα γευματίσουν σε ένα ωραίο εστιατόριο και θα διανυκτερεύσουν σε ένα άνετο κατάλυμα.