Δοκάρια αντί για γκολ στην Τήλο

Αν και καλύτερη στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, η Τήλος δεν μπόρεσε να πάρει τη νίκη στην έδρα της χθες με τον Άγιο Ισίδωρο, στην αναμέτρηση που άνοιξε το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής για τον α’ όμιλο της Β’ Κατηγορίας.

Οι γηπεδούχοι είναι χαρακτηριστικό πως είδαν συνολικά τέσσερις φορές την μπάλα να χτυπάει στο οριζόντιο δοκάρι μετά από τις επιθετικές προσπάθειές τους ενώ ο τερματοφύλακας Τάκης Αναστασάς από πλευράς Αγίου Ισιδώρου…κατέβασε τα ρολά και με σημαντικές επεμβάσεις δεν επέτρεψε στον αντίπαλο να σκοράρει σε άλλες φάσεις.

Συγκεκριμένα, στο πρώτο ημίχρονο ο Μερκούρης Μόσχου είχε δοκάρι μετά από σουτ, ενώ στην επανάληψη, ο Ηρακλής Σακελλάρης ξανά με σουτ, πάλι ο Μόσχου αφού επιχείρησε ψηλοκρεμαστό πλασέ και ο Κώστας Σακελλάρης με σέντρα-σουτ, σημάδεψαν…σίδερο.
Να σημειωθεί πως και ο Άγιος Ισίδωρος στο πρώτο ημίχρονο είχε το δοκάρι του με τον Γιώργο Μόσχου, αφού πραγματοποίησε την κεφαλιά.

Η ισοπαλία τελικώς με 0-0, για τον Άγιο Ισίδωρο αποκτά μεγαλύτερη αξία, δεδομένου του ότι έφτασε να αγωνίζεται με εννέα παίκτες, λόγω της αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα για σκληρό μαρκάρισμα, κατ’ αρχάς του Αντωνόπουλου στο 59’ και του Σάββενα στο 64’.

Διαιτητής ήταν ο Σπάρταλης με βοηθούς τους Τσέτσο και Μαυρουδή.

Τήλος: Χατζηνικόλας, Χατζηφούντας, Ρούκο, Σακελλάρης Κυρ., Οίκουτας, Χριστοφής, Νικολής, Σακελλάρης Η., Μόσχου Αγκόλι, Οικονόμου (80’ Σακελλάρης Κωστ.)
Άγιος Ισίδωρος: Αναστασάς Π., Αντωνόπουλος, Ταμπουράς, Δημητράκης, Σάββενας Μ., Βονάκης, Μόσχου Γ. (78’ Σάββενας Κ.), Γεωργαλλής Α., Μανί (70’ Γεωργαλλής Μ.), Διακοπαρασκευάς (90’ Αναστασάς Δ.), Καλαεντζής.