Τα Alter Greco Sundays  έρχονται να απογειώσουν τις Κυριακές μας!

Τα Alter Ego Sundays πάρτι ξεκινούν απο την Κυριακή 30 Οκτώβρη και κάθε Κυριακή, βάζοντας μια Ελληνική... νότα στη διασκέδαση της Ρόδου.

Το Alter Ego, σε συνεργασία με την All Star Athens Dj's που παίζουν μουσική σε μερικά απο τα καλύτερα μαγαζιά της Αθήνας, όπως το Rock n Roll, Block 146, Beluga, Opus Inner Pleasure, Akanthus κ.α., σε συνδυασμό με τους Τάσο Καλιδώνη και Πάνο Ρουμελιώτη, υπόσχονται μια σειρά απο πάρτι που θα απογειώσουν τις Κυριακές μας!

Το ντιζαϊνάτο μπαρ στην 25ης Μαρτίου, φιλοδοξεί να κλέψει λίγες ώρες από τον... ύπνο της Κυριακής μας, υποσχόμενο απόλυτο ξεφάντωμα, με αγαπημένη μουσική μέχρι και τις πρώτες πρωινές ώρες!

Τα νέα πάρτι του αγαπημένου μπαρ του χειμώνα, έρχεται να "ταρακουνήσει" τη διασκέδασή μας, αφήνοντας το δικό του στίγμα τις Κυριακές, διατηρώντας παράλληλα την ποιότητα και την ταυτότητα του μαγαζιού. Έτσι λοιπόν, την Κυριακή 30 Οκτώβρη θα πραγματοποιηθεί το πρώτο επίσημο greek night party, με τίτλο "Alter Greco Sundays" , ενώ στα decks θα βρίσκεται ο Ανδρέας Τασούλης.

Μείνετε συντονισμένοι!

Έναρξη: 21:00
Alter Ego, 25ης Μαρτίου 9
Τηλέφωνο 6932480006